Temiz format nasıl atılır?

Anarchyl

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HD 5450
Bilgisayarima virüs bulaştı bu yüzden temiz format atmak istiyorum. Windows 10 ISO'yu Rufus'la flasha yazdım. Sıkıntısız nasıl format atabilirim bilen birileri yardım edebilirler mi? Anakart: MSI H310M Pro.

Format ekranında disklerdeki her şeyi sil.

BIOS'tan Rufus ile işletim sistemi yazdığınız USB belleğe öncelik verip PC'yi açın. Windows kurulum ekranı gelecektir. Gerisini bilmiyorsanız belirtin yardım edelim.

Hiç bir şey bilmiyorum hocam ama evet bios menüsüne erişebiliyorum ondan sonrasını bilmiyorum.

Bilgisayarima virüs bulaştı bu yüzden temiz format atmak istiyorum. Windows 10 ISO'yu Rufus'la flasha yazdım. Sıkıntısız nasıl format atabilirim bilen birileri yardım edebilirler mi? Anakart: MSI H310M Pro.

Bilgisayarı kapat USB belleği tak sistemin yüksek ihtimal ile belleği 1. sıraya alır direk kurulum ekranı gelir gelmezse internetten USB bellek ile başlatma falan yaz çıkar ekran gelince ileri ileride disk yeri gelince ne varsa sil 1 tane disk kalacak ama onu istesen de silemezsin tek o kalınca yeni de kaydet bas ve formatı başlat 10 20 dakikaya kurulum biter zaten ama video izleyip görüp yapman daha mantttıklı.

Ben virüs olduğu için tüm dosyalarını silmek istiyorum zaten bir tek 128gb SSD var bilgisayarda takılı şu an. Tam bunun için izleyebilecegim detaylı bir rehber videosu varsa atabilir mısınız?

Ben virüs olduğu için tüm dosyalarını silmek istiyorum zaten bir tek 128gb SSD var bilgisayarda takılı şu an. Tam bunun için izleyebilecegim detaylı bir rehber videosu varsa atabilir mısınız?
Hocam format atmak diskteki her şeyi silmek demek zaten.

Hocam başka bir konu okudum yine benim gibi pcsinde sadece SSD bulunan bir arkadaş format atarken sıkıntı yaşamış. Onunda Windows SSD'de kuruluymus. Ben bilgisiyara bios dışında başka bir yerden format atamıyorum olmuyor çünkü virüs olduğundan.

gereken her şeyi güzel güzel yazmışlar. Ben bi hatırlatma yapayım Ethernet driver setup ını bir usb belleğe al format sonrası internet derdine düşme. (Yaşandı bunlar )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…