Anarchyl Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5450 Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #11 fy93 dedi: gereken her şeyi güzel güzel yazmışlar. Ben bi hatırlatma yapayım Ethernet driver setup ını bir usb belleğe al format sonrası internet derdine düşme. (Yaşandı bunlar ) Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Evet zaten bilgisayar sadece internete ethernet kablosu ile bağlanabiliyor.
fy93 dedi: gereken her şeyi güzel güzel yazmışlar. Ben bi hatırlatma yapayım Ethernet driver setup ını bir usb belleğe al format sonrası internet derdine düşme. (Yaşandı bunlar ) Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Evet zaten bilgisayar sadece internete ethernet kablosu ile bağlanabiliyor.
fy93 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 851 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #12 Anarchyl dedi: Nasıl yani? Evet zaten bilgisayar sadece internete ethernet kablosu ile bağlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... hocam gayet açık yazdım bir daha yazayım Ethernet driver setup ını bir usb belleğe al format sonrası internet derdine düşme.
Anarchyl dedi: Nasıl yani? Evet zaten bilgisayar sadece internete ethernet kablosu ile bağlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... hocam gayet açık yazdım bir daha yazayım Ethernet driver setup ını bir usb belleğe al format sonrası internet derdine düşme.
Anarchyl Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5450 Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #13 fy93 dedi: hocam gayet açık yazdım bir daha yazayım Ethernet driver setup ını bir usb belleğe al format sonrası internet derdine düşme. Genişletmek için tıkla... Bios üzerinden nasıl yapacağım bunu?
fy93 dedi: hocam gayet açık yazdım bir daha yazayım Ethernet driver setup ını bir usb belleğe al format sonrası internet derdine düşme. Genişletmek için tıkla... Bios üzerinden nasıl yapacağım bunu?
fy93 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 851 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #14 Anarchyl dedi: Bios üzerinden nasıl yapacağım bunu? Genişletmek için tıkla... bios ne alaka canını yediğim internetten driverını indir usb belleğe at formattan sonra yükle
Anarchyl dedi: Bios üzerinden nasıl yapacağım bunu? Genişletmek için tıkla... bios ne alaka canını yediğim internetten driverını indir usb belleğe at formattan sonra yükle
Anarchyl Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5450 Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #15 fy93 dedi: bios ne alaka canını yediğim internetten driverını indir usb belleğe at formattan sonra yükle Genişletmek için tıkla... Hocam, virüs yedim diyorum biostan başka bir şeye erişimim yok.
fy93 dedi: bios ne alaka canını yediğim internetten driverını indir usb belleğe at formattan sonra yükle Genişletmek için tıkla... Hocam, virüs yedim diyorum biostan başka bir şeye erişimim yok.