Satılık Temiz GTX 1050 Ti OC

Burası bir forum bir dolandırılma durumu yaşandığı takdirde mahkeme için IP adresi falan da veriliyor, bunun örnekleri var. Yaptığınız hoş değil, iyi satışlar.
Adam gerçekleri söylüyor diye kötü mü oldu yahu? Ne güzel uyarıyor, bilemezsin hangi taşın altından ne çıkacağını. Mahkeme için IP adresi veriliyor kısmına güldüm bu arada. 😀 Bulunduğunuz ilk forum burası galiba.

Negativ yönde yaptığım bir şey yok. Kendi ikinci el tecrübelerim doğrultusunda fikrimi paylaştım, 2020 üyelik küçük kardeşlerimin gereksiz tavrı ile karşılaşacağımı bilseydim böyle bir yorum yapmazdım. Satıcı arkadaşa tabii ki iyi satışlar. Işık yanmış, yanması da iyi olmuş 850 TL piyasa altı bir fiyat idi ondan zaten saniyesinde konuya üç yorum gelmiş :)
Sarı site tecrübelerinizi kendinize saklayın o halde, iyi günler.

Sarı site tecrübelerinizi kendinize saklayın o halde, iyi günler.
Forumlar bilgi,tecrübe ve tavsiyeleri paylaşmak için değilse ne içindir? Bu olmayan kafanın tavsiyesine uyan biri paramı nasıl geri alırım diye konu açar 2 gün sonra. Siz de bilgisizliğinizi kendinize saklayın o halde. İstediğin kişiye dolandırtmakta özgürsün kendini ancak tavsiye verene salça olamazsın.

Arkadaşlar sakin olun. 850'den başlatsam pazarlıkla 750'ye satacaktım bu da çok düşük bir fiyat 950'den başlattım o yüzden ve bir adamla pazarlık yapıp 850ye anlaştık lütfen boş yapmayınız iyi geceler dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı