Temiz iPhone 11 nereden alınır?

Bütçe
7200

Seha Avunduk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben iPhone 11 kullanıcısıyım. Senelerdir de farklı iPhone modelleri kullanan biri olarak fazlasıyla memnunum. Kız arkadaşım da telefonunu değişeceği için (biraz da benim etkimle) iPhone 11 almakta karar kıldı. Fakat şöyle bir durum var ben zamanında Vatan'dan aldığımda daha ucuzdu ve haliyle daha da güvenilirdi. Şimdi herhangi bir internet satış platformu üzerinden almak istiyoruz ama her ne kadar iade/değişim gibi şeyler sorunsuz olsa da fazlasıyla kötü yorum olduğunu gördük. Sizce en güvenilir ve temiz iPhone 11 (e tabii vatana göre biraz daha ucuz olması şartıyla) nereden alınır?

Bence sahibinden platforumunu denemelisin bazı insanlara çekilişten veya hediye olarak veriliyor bazıları da kredi ile alıyor sırf satmak için dene bence.

Bence sahibinden platforumunu denemelisin bazı insanlara çekilişten veya hediye olarak veriliyor bazıları da kredi ile alıyor sırf satmak için dene bence.
Herhangi bir sıkıntı çıkmaması, sıkıntı durumunda da ilgili birilerinin bulunabilmesi adına Vatan düşünüyoruz zaten. Ürün ilk geldiğinde sıkıntı yaşanmazsa zaten sonradan garanti ile halledilir ama şuan 2 haftalık bir süreçte eline geçmiş olması ve sorunsuz kullanması gerekiyor. Vatan da biraz tuzlu olduğu için alternatif sıfır satışlara bakıyoruz hocam. Yani Sahibinden biraz taklaya getirebilir :D

Amazondan genel olarak herkes memnun.

Vatandan da 500 TL daha ucuz. O aradaki 500 liraya da hızlı şarj alabilirsiniz.
Amazon iyi güzel de sorun çıkması durumunda diğer çoğu platformdan daha çok uğraştırıyor. Satın alım sürecinde bile gördüğünüz üzere ben uğraştığım için bir problem olması durumunda çok sıkıntı yaşanabilir :D
@Seha Avunduk ucuz olmasını istiyorsan içindeki parçaları yan sanayi ile değişen ama kasa erkan orijinal cihazlar var 1500 veya 2000 liraya.
7000 civarında ücret ödeme konusunda bir sıkıntı yok zaten. Aksesuar vb. işin içine girince daha da pahalı bir hal aldığı için onlarla birlikte 7300-7400'ü geçmesin diye çabalıyorum ama uygun bir şey bulamadım. Bütçesi ucu ucuna yetiyor zaten :/
Hocam 11 bakıyoruz biz. Yine de teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Herhangi bir sıkıntı çıkmaması, sıkıntı durumunda da ilgili birilerinin bulunabilmesi adına Vatan düşünüyoruz zaten. Ürün ilk geldiğinde sıkıntı yaşanmazsa zaten sonradan garanti ile halledilir ama şuan 2 haftalık bir süreçte eline geçmiş olması ve sorunsuz kullanması gerekiyor. Vatan da biraz tuzlu olduğu için alternatif sıfır satışlara bakıyoruz hocam. Yani Sahibinden biraz taklaya getirebilir :D

Amazon iyi güzel de sorun çıkması durumunda diğer çoğu platformdan daha çok uğraştırıyor. Satın alım sürecinde bile gördüğünüz üzere ben uğraştığım için bir problem olması durumunda çok sıkıntı yaşanabilir :D

7000 civarında ücret ödeme konusunda bir sıkıntı yok zaten. Aksesuar vb. işin içine girince daha da pahalı bir hal aldığı için onlarla birlikte 7300-7400'ü geçmesin diye çabalıyorum ama uygun bir şey bulamadım. Bütçesi ucu ucuna yetiyor zaten :/

Hocam 11 bakıyoruz biz. Yine de teşekkür ederim.
O zaman fiziksel mağazaları dolaşmak en iyisi olur. Telefonculara da bi bakarsınız. İnternetten alışveriş yapacak pek fazla alternatif yok zaten.

O zaman fiziksel mağazaları dolaşmak en iyisi olur. Telefonculara da bi bakarsınız. İnternetten alışveriş yapacak pek fazla alternatif yok zaten.
Sanırım öyle yapacağız. Kendime alacak olsam ıvır zıvır işleriyle uğraşırım ama kız arkadaşım için problem olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı