Temiz iPhone X alınır mı?

SherlockK6

Decapat
Uygun fiyata hiç işlem görememiş her şeyi orijinal iPhone X buldum. Pili de orijinal %74.sizce alınır mı? Oyun vs oynamıyorum. Instagram, kamera ve Spotify kullandıklarım.

Bütçeye ve ios istemenize bağlı hocam ama bence alınmaz.

Bana kalırsa artık hiçbir X grubu orijinal değil, olanlarda saçma sapan fiyatlara satıyor, Apple 11'in bile güncelleme desteği artık sona ermişken X almamanızı tavsiye ederim.

Bana kalırsa artık hiçbir X grubu orijinal değil, olanlarda saçma sapan fiyatlara satıyor, Apple 11'in bile güncelleme desteği artık sona ermişken X almamanızı tavsiye ederim.
Hocam Android kullanmaktan sıkıldım bütçeme uygun olan da bu. İlk defa ios kullanmak istiyorum.

Benim elim çok büyük olmasına rağmen kısa bir süre bende SE2 kullandım sorun yaşadığım tek konu dediğiniz gibi ekran boyutu, yine video izlerken falan problem olmuyor ama mesaj yazmak sıkıntı, sürekli hata yapıyorum sil düzelt yoruyordu. %74 batarya bu arada günü bile kurtarmaz kanımca zaten 85'e gelene kadar sağlam pil, sonrası cacık oluyor.

Güncelleme almayı kesmiş cihazlar hocam bir de %74 batarya dediniz şarj olayı her türlü sorun çıkarır.

Hocam güncellemeyi kesince tam olarak ne oluyor ki. Güvenlik güncellemelerini almaya devam etmiyor mu? Bir de iOS 16 yetersiz mı gelir günümüzde.

Hocam pili orijinal kendi pili.ileride 1000 TL'ye değiştiririm. Adam rahat götürüyor hala dedi.74 çok mu kötü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…