Kapalı Temiz kullanılmış Note 8 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam maalesef şartların getirdiği malum duruma uygun yazdım fiyatı.

2500 teklif geldi telefoncudan, biraz daha toplayıp bayramdan sonra o arkadaşa satıp Mi 9T Pro'ya geçeceğim Allah'ın izniyle.

Teşekkür ederim bu arada.

Hayırlı olsun diyelim o zaman.
Rom bakmaya başlayın

Arkadaşlar, artık ineceğim en dip noktaya indim. En az alacağım para olan 2700'e inmiş bulunmaktayım.

İlgileniyorsanız iletişime geçebilirsiniz.

Hayırlı olsun diyelim o zaman.
Rom bakmaya başlayın
Stokladım bile bu arada çoktan. EvolutionX aldım ama sadece.
A11 ve A12 olarak iki halini de aldım.

Hocam bence Xiaomi ve muadili Çin markalarının kameralarının gelebileceği bir üst sınır var. Bana göre asla bir Samsung veya Apple kalitesinde fotoğraf çekemezler.

Cihazım A52.

Hocam bence Xiaomi ve muadili Çin markalarının kameralarının gelebileceği bir üst sınır var. Bana göre asla bir Samsung veya Apple kalitesinde fotoğraf çekemezler.
Eki Görüntüle 1433021
Cihazım A52.
Eh orası öyle hocam ona yapacak bir şey yok.
Performans arıyorum ben

Telefonunuz sağlıklı bir telefonsa, bence hiç takas etmeyin. Daha 5 yılı var note 8 pro'nun.

Hocam buraya bakmanızı öneririm. Puan olarak Mİ 9T Pro yüksek ama Redmi Note 10S özellikleri daha iyi bence. Mesela örneğin: İşlemci, kamera, batarya kapasitesi ve hızlı şarj vs olarak. 2019 yerine 2021 yılında çıkan model alın. Cihazın güncelleme konusunda daha güncel olması bence en iyisi. Tekrar düşünün derim. Fiyat olarak da uygun.

Son düzenleme:
Sıfır almaya param yok hocam. İkinci elde alabileceğim en iyi cihaz bu görünüyor.
3200 civarı paraya alabileceğim. Başka param yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…