Temiz kurulum nasıl yapılır?

elyaer55

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım son zamanlarda biraz afallamaya başladı desem yeridir. Ben de temiz kurulumun belki bir faydası olur diye düşünerek temiz kurulum yapmak istiyorum. Ancak öyle Windows'un sitesinden ISO indirip yapamam çünkü harici flash belleğim yok. Bu yüzden aklıma farklı bir yöntem olan Windows'un kendi sıfırlama seçeneği geldi. Kendi özelliğiyle yapılan format temiz kurulum olur mu yoksa illaki Windows 10'u flash belleğe atıp kurmamız mı gerekiyor? Lütfen yardımcı olun bilgisayar gerçekten kötü bir durumda.

Sistem:
Laptop.
  • Lenovo Ideapad 320 15-abr
  • AMD A12 9720p işlemci.
  • Çift ekran kartlı.
  • AMD R7 Radeon 512 MB onboard.
  • AMD Radeon R7 M440 2048 MB harici ekran kartı.
  • 8 GB DDR4 RAM.
  • 1 TB HDD.
  • Windows 10 Home.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum için USB gerek. Sıfırla seçeneği çok temiz değil.

Sıfırla seçeneği ve temiz kurulum ayrıdır. Windows'un içinden yaptığınız ise sıfırlamadır. Bu rehberi kullanabilirsiniz.

İndir kur
https://tb.rg-adguard.net/dl.php?go=6fbe5fff iso indir masaüstüne at ve beni etiketle yardımcı olacağım.

Öncelikle merhaba,
  • Temiz kurulum için 8 GB'lik flash bellek ve ISO dosyasına ihitiycımız var.
  • ISO indir: Windows 10'u İndirin
  • Buradan indirdikten sonra Rufus adlı uygulama ile flash belleğinize atın unutmayın tüm bilgiler silinecektir.
  • Rufus indir: Index of /downloads
  • Flash belleğe kurulumu tamamladıktan sonra BIOS'u açıyoruz ve Boot sekmesine geliyoruz.
  • Flash belleği en üste alıyoruz kayıt et ve yenile diyor basıyoruz ve Boot'u açıyoruz.
  • Oradan flash belleği seçiyoruz ve kurulum başlıyor.
İyi günler.

ISO dosyasına tıklayın>Sources>Setup.exe tıklayın olur

İfadeler: Vio
ISO dosyasına tıklayın>Sources>Setup.exe tıklayın olur
Sizin dediğiniz USB bellek olmadan yapılan evet o da olur. Size kalmış bir şey ister USB bellek ile yapın isterseniz arkadaşın dediği gibi yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…