blademasterkayle Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #1 Windows 10'un son sürümünün ISO'sunu yükledim. Rufus ile flash belleğe atacağım, ardından bilgisayarı açarken flash bellek ile Boot edilmesini ayarlayacağım ve Windows'u kuracağım. Bir yanlışım var mı? Not: Format atacağım, yeni bilgisayar almadım.
Windows 10'un son sürümünün ISO'sunu yükledim. Rufus ile flash belleğe atacağım, ardından bilgisayarı açarken flash bellek ile Boot edilmesini ayarlayacağım ve Windows'u kuracağım. Bir yanlışım var mı? Not: Format atacağım, yeni bilgisayar almadım.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.299 Makaleler 49 Çözümler 12 7 Temmuz 2021 #2 Yapamadığınız yer olursa yardımcı oluruz.
1 186523041 Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 144 Çözümler 9 7 Temmuz 2021 #3 Söylediğiniz şekilde ilerlerseniz sorun yaşamazsınız. Takıldığınız nokta olursa alttaki videodan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Söylediğiniz şekilde ilerlerseniz sorun yaşamazsınız. Takıldığınız nokta olursa alttaki videodan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et