0tac Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1.402 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #21 Scyhell dedi: Evet. İlerlerken ek bölümler oluşturabilir, sıkıntı yok. Kurtarma bölümü falan oluşturuyor. En büyük boyutluyu seçip devam edeceksin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlarınız için. Yanlız Windiws kurarken Windows Home/Windows Pro seçenekleri çıkmadı, sorun mu var acaba?
Scyhell dedi: Evet. İlerlerken ek bölümler oluşturabilir, sıkıntı yok. Kurtarma bölümü falan oluşturuyor. En büyük boyutluyu seçip devam edeceksin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlarınız için. Yanlız Windiws kurarken Windows Home/Windows Pro seçenekleri çıkmadı, sorun mu var acaba?
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #22 0tac dedi: Teşekkür ederim yardımlarınız için. Yanlız Windiws kurarken Windows Home/Windows Pro seçenekleri çıkmadı, sorun mu var acaba? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam.
0tac dedi: Teşekkür ederim yardımlarınız için. Yanlız Windiws kurarken Windows Home/Windows Pro seçenekleri çıkmadı, sorun mu var acaba? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.502 Makaleler 3 Çözümler 5 13 Kasım 2022 #23 0tac dedi: Teşekkür ederim yardımlarınız için. Yanlız Windiws kurarken Windows Home/Windows Pro seçenekleri çıkmadı, sorun mu var acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun yoktur ama seçme ekranı vermesi lazımdı. Kurulumdan sonra Pc kısmından bakarsınız hangi sürümü kurduğunu
0tac dedi: Teşekkür ederim yardımlarınız için. Yanlız Windiws kurarken Windows Home/Windows Pro seçenekleri çıkmadı, sorun mu var acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun yoktur ama seçme ekranı vermesi lazımdı. Kurulumdan sonra Pc kısmından bakarsınız hangi sürümü kurduğunu
0tac Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1.402 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #24 metin2oynuyorum dedi: Hayır sorun yoktur ama seçme ekranı vermesi lazımdı. Kurulumdan sonra Pc kısmından bakarsınız hangi sürümü kurduğunu Genişletmek için tıkla... Nasıl bakabilirim?
metin2oynuyorum dedi: Hayır sorun yoktur ama seçme ekranı vermesi lazımdı. Kurulumdan sonra Pc kısmından bakarsınız hangi sürümü kurduğunu Genişletmek için tıkla... Nasıl bakabilirim?
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.502 Makaleler 3 Çözümler 5 13 Kasım 2022 #25 0tac dedi: Nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde bu bilgisayar var ona sağ tıkla özellikler di galiba ona bas orda gösterir zaten
0tac dedi: Nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde bu bilgisayar var ona sağ tıkla özellikler di galiba ona bas orda gösterir zaten
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #26 0tac dedi: Nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Arama kutusuna Winver yazmanız yeterli. Bütün sürüm ve işletim sistemi bilgileri görebilirsin.
0tac dedi: Nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Arama kutusuna Winver yazmanız yeterli. Bütün sürüm ve işletim sistemi bilgileri görebilirsin.