alemdar9 Hectopat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #11 TamayDogar dedi: Ben tavsiye etmiyorum o programı. Bir kaç defa onun yüklediği sürücüler yüzünden sorun yaşadım çünkü. Anakartın kendi sitesinde güncel sürücüler yayınlanmış zaten. Çözümü başka yerde arama. Genişletmek için tıkla... O zaman formattan sonra bu anakartın driver'larını ve ekran kartının driver'ını yüklemem yeterli olacakmıdır? Başka bi driver gereklimi?
TamayDogar dedi: Ben tavsiye etmiyorum o programı. Bir kaç defa onun yüklediği sürücüler yüzünden sorun yaşadım çünkü. Anakartın kendi sitesinde güncel sürücüler yayınlanmış zaten. Çözümü başka yerde arama. Genişletmek için tıkla... O zaman formattan sonra bu anakartın driver'larını ve ekran kartının driver'ını yüklemem yeterli olacakmıdır? Başka bi driver gereklimi?
TamayDogar Hectopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 139 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 5 Mayıs 2017 #12 alemdar9 dedi: O zaman formattan sonra bu anakartın driver'larını ve ekran kartının driver'ını yüklemem yeterli olacakmıdır? Başka bi driver gereklimi? Genişletmek için tıkla... Anakart haricinde ek olarak harici ekran kartın varsa onunda markasına göre AMD veya Nvidia sayfasından güncel sürücüsünü indirip kurman gerekiyor.
alemdar9 dedi: O zaman formattan sonra bu anakartın driver'larını ve ekran kartının driver'ını yüklemem yeterli olacakmıdır? Başka bi driver gereklimi? Genişletmek için tıkla... Anakart haricinde ek olarak harici ekran kartın varsa onunda markasına göre AMD veya Nvidia sayfasından güncel sürücüsünü indirip kurman gerekiyor.
alemdar9 Hectopat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #13 TamayDogar dedi: Anakart haricinde ek olarak harici ekran kartın varsa onunda markasına göre AMD veya Nvidia sayfasından güncel sürücüsünü indirip kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım: MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı
TamayDogar dedi: Anakart haricinde ek olarak harici ekran kartın varsa onunda markasına göre AMD veya Nvidia sayfasından güncel sürücüsünü indirip kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım: MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı
TamayDogar Hectopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 139 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 5 Mayıs 2017 #14 alemdar9 dedi: Ekran kartım: MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı Genişletmek için tıkla... Bu linkten güncel sürücüyü indirebilirsin. Download butonuna tıklaman yeterli. Drivers | GeForce
alemdar9 dedi: Ekran kartım: MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı Genişletmek için tıkla... Bu linkten güncel sürücüyü indirebilirsin. Download butonuna tıklaman yeterli. Drivers | GeForce
alemdar9 Hectopat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #15 TamayDogar dedi: Bu linkten güncel sürücüyü indirebilirsin. Download butonuna tıklaman yeterli. Drivers | GeForce Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımların için son bişey daha sorucam bende bu monitör mevcut Samsung LS22E20KBW 22" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı Gösterdiğim ekran kartıyla bu monitörü kullanabilirmiyim? sıkıntı yaşarmıyım? DVI bağlantı yapıcam
TamayDogar dedi: Bu linkten güncel sürücüyü indirebilirsin. Download butonuna tıklaman yeterli. Drivers | GeForce Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımların için son bişey daha sorucam bende bu monitör mevcut Samsung LS22E20KBW 22" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı Gösterdiğim ekran kartıyla bu monitörü kullanabilirmiyim? sıkıntı yaşarmıyım? DVI bağlantı yapıcam
TamayDogar Hectopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 139 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 5 Mayıs 2017 #16 alemdar9 dedi: Çok teşekkür ederim yardımların için son bişey daha sorucam bende bu monitör mevcut Samsung LS22E20KBW 22" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı Gösterdiğim ekran kartıyla bu monitörü kullanabilirmiyim? sıkıntı yaşarmıyım? DVI bağlantı yapıcam Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin.
alemdar9 dedi: Çok teşekkür ederim yardımların için son bişey daha sorucam bende bu monitör mevcut Samsung LS22E20KBW 22" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı Gösterdiğim ekran kartıyla bu monitörü kullanabilirmiyim? sıkıntı yaşarmıyım? DVI bağlantı yapıcam Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin.