Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sonunda bilgisayarıma temiz format atabildim, her birinize teşekkürler Bu site çok iyi bazı arkadaşlara donanım kimliği ile sürücü güncellemelerine yardımcı oluyorsunuz bana da olur musunuz?

Windows 10 Pro orijinal lisanslama yaptım.
Öncelikle format sonrası asla sürücü yükleme programları ve 10Bit firması ile ilgili ne varsa yüklemeyeceğim. Windows Update yaptım bilgisayarı baştan başlattım daha sonra Nvidia sitesinden güncel sürücüyü indirdim yükledim. Daha sonra ise Adobe ile ilgili ne varsa(Acrobat Reader DC, AIR, Flash Player, Shockwawe) yükledim. Ondan sonra Microsoft Visual C++ 2017 ve Silverlight yükledim. Java yüklemedim(Chrome kullanıyorum).

Yukarıdaki gerekli yazılımları yükledim ama eksik var ise önerilerinizi bekliyorum. Bundan sonra Programları yükleyeceğim/yükledim onlar ise;

• Chrome
  • WinRar
  • CCleaner
Patch My PC önerir misiniz?(Adobe gibi bir çok programın yeni sürümlerini bulup indiriyor)(Driverler değil!)
Dediğim gibi 10Bit firması ve ne kadar sürücü güncelleme programı var ise TÖVBE ettim.

BIOS güncel.
Directx 12 yüklü.
Disk birleştirmeyi Windows'un kendisi yapıyor otomatik ya da özellikler deyip arada birleştir derim.
Bana en doğru sistem parçalarının ısısını ölçen program önerir misiniz?
Sistem bilgisi için AIDA64 programı ve CPU-Z programı indireceğim.

Son bir şey isteyeceğim başta dediğim gibi ben sistem parçalarını atsam bana linkler atar mısınız?

• Intel i3 7100
  • Asus H110M-K
  • Seagate 1 TB Disk
  • ASUS GT 1030 OC Phoenix

OpenAL ve OpenGL yüklemedim bulamadım daha doğrusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…