Temiz kurulum sonrası neler yapılmalı?

ktnogzkan

Hectopat
Lenovo L340 laptop aldığımda hazır Windows kurulu ve Lenovo'nun driverları kurulu halde gelmişti. Bir kaç kere mavi ekran verdikten sonra buraya danışmıştım ve temiz kurulum yapmam söylenmişti. Temiz kurulum sonrası BIOS ayarlarımı tekrar ayarlamam gerekir mi? Hangi driverları kurmalıyım? Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Update ile güncellemeleri yap, ekran kartı sürücüsünü kendi sitesinden indirip kur. Daha sonrasında kendi Windows ayarların varsa onları yaparsın. BIOS ayarları temiz kurulum ile değişmez.

Directx kurulu değilse onu kurabilirsin formattan sonra. Anakartın chipset ve diğer driverları ekran kartı driverını kullanabilirsin. Anti virüs programı kurmanı pek önermem bilgisayarı yorar diye düşünüyorum. İçim rahat olsun dersen 2 ayda bir tarama yapar silersin.

Sitesinde bulunan sürücüleri de Lenovo yapmıyor sonuçta. Onlar da Intel'in kendi sürücüleri ve @MayCrasH sana Lenovo yazılımlarını kurmamanı belirtmiş. Intel sürücülerinden bir şey olacağını sanmıyorum.
Temiz kurulum yap, kurulumdan sonra Lenovo ve Logitech yazılımlarını kurma.
Kurmak istersen aşağıya linki bırakıyorum. "Görüntü ve Video" altından Intel VGA Driver"ı ve "Yonga Kümesi" altındakileri yükleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı