Temiz kurulum sonrası virüs gitmiş midir?

Okarun

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, geçenlerde bir trojana tıkladım ve bilgisayarımda virüs oldu Rufus ile USB belleği hazırlayıp temiz kuruluma geçtim. Önceden bilgisayara kendi kendine uygulama kapanma sorunu oluyordu ama artık olmuyor. Sizce gitmiş midir? (çok güçlü bir virüs değildi kendini başta belli etti ama ben gene de format attım)

rufusla hazırladığınız belleği virüs yiyen bilgisayardan yaptıysanız bir ihtimal virüs hala orda olabilir.

rufusla hazırladığınız belleği virüs yiyen bilgisayardan yaptıysanız bir ihtimal virüs hala orda olabilir.
Hocam bizim bir tane USB belleğimiz var sınırsız Windows kurabiliyorsun.Bize akraba vermişti. Biz onla format atıyoruz. Sıkıntı olur mu ? @Sypuina0

Hayır hiç bir sorun olmaz hocam, zaten biostan direkt olarak boot ettiğiniz için ona virüs giremez gibi bir şey.
Hocam biz rufus ile kurmuyoruz. Direkt USB takılı iken BİOS'a giriyoruz işimizi bitirdikten sonra kullanmaya başlıyoruz cihazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…