Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 28 Haziran 2019 #1 Temiz Windows kurulumundan sonra yapılacak işlem var mı önerilen? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2019
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 28 Haziran 2019 #2 Windows 10 kullandığınıza emin olun ve güncellemelerini kontrol edin. Ekran kartı sürücüsünü modeline göre sitesinden indirip kurun. Aygıt Yöneticisinden kurulu olmayan sürücülere bakın, kurulmayan varsa donanım kimliğiyle birlikte aratarak kurun. Size gerekli olan yazılımları kurun. (Office Programları, Steam gibi)
Windows 10 kullandığınıza emin olun ve güncellemelerini kontrol edin. Ekran kartı sürücüsünü modeline göre sitesinden indirip kurun. Aygıt Yöneticisinden kurulu olmayan sürücülere bakın, kurulmayan varsa donanım kimliğiyle birlikte aratarak kurun. Size gerekli olan yazılımları kurun. (Office Programları, Steam gibi)
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 28 Haziran 2019 #3 HakanCT dedi: Windows 10 kullandığınıza emin olun ve güncellemelerini kontrol edin. Ekran kartı sürücüsünü modeline göre sitesinden indirip kurun. Aygıt Yöneticisinden kurulu olmayan sürücülere bakın, kurulmayan varsa donanım kimliğiyle birlikte aratarak kurun. Size gerekli olan yazılımları kurun. (Office Programları, Steam gibi) Genişletmek için tıkla... Ben SSD için yazmıştım silmişsin.
HakanCT dedi: Windows 10 kullandığınıza emin olun ve güncellemelerini kontrol edin. Ekran kartı sürücüsünü modeline göre sitesinden indirip kurun. Aygıt Yöneticisinden kurulu olmayan sürücülere bakın, kurulmayan varsa donanım kimliğiyle birlikte aratarak kurun. Size gerekli olan yazılımları kurun. (Office Programları, Steam gibi) Genişletmek için tıkla... Ben SSD için yazmıştım silmişsin.
Wakabayashi Genzo Hectopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2019 #4 Windows güncellemerini, driver kurulum ve güncellemelerini yapın. Antivirüs programı ve ccleaner (ya da benzeri) program edinin.
Windows güncellemerini, driver kurulum ve güncellemelerini yapın. Antivirüs programı ve ccleaner (ya da benzeri) program edinin.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 28 Haziran 2019 #5 Nevzat Özkan dedi: Ben SSD için yazmıştım silmişsin. Genişletmek için tıkla... SSD olunca fark eden bir şey olmuyor. Ana konu "yeni sistemde ne yapılması gerek."
Nevzat Özkan dedi: Ben SSD için yazmıştım silmişsin. Genişletmek için tıkla... SSD olunca fark eden bir şey olmuyor. Ana konu "yeni sistemde ne yapılması gerek."
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 28 Haziran 2019 #6 Bunları biliyorum zaten olması gereken şeyler ama SSD'nin programı olduğunu söylüyorlar. Crucial BX 500 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2019
Bunları biliyorum zaten olması gereken şeyler ama SSD'nin programı olduğunu söylüyorlar. Crucial BX 500
Cosefand Centipat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 11 28 Temmuz 2019 #7 Şu konuya bakmanızı öneriyorum; Temiz Kurulum Sonrası Hangi Uygulamalar Yüklenmeli? Bilgisayara temiz kurulum yaptınız diyelim. Sürücüler vs. yükledikten sonra sırasıyla kurduğunuz uygulamalar nelerdir? www.technopat.net
Şu konuya bakmanızı öneriyorum; Temiz Kurulum Sonrası Hangi Uygulamalar Yüklenmeli? Bilgisayara temiz kurulum yaptınız diyelim. Sürücüler vs. yükledikten sonra sırasıyla kurduğunuz uygulamalar nelerdir? www.technopat.net