D Denizz513 Centipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göre format attım, adam ne yaptıysa aynısını yaptım. Temiz kurulum olmuş mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2024
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göre format attım, adam ne yaptıysa aynısını yaptım. Temiz kurulum olmuş mudur?
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.677 Çözümler 26 13 Ağustos 2024 #2 Olmuştur, ben hep böyle yapıyorum.
D Doruk51 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #3 Denizz513 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göre format attım, adam ne yaptıysa aynısını yaptım. Temiz kurulum olmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Evet yeniden Windows kurulumu temiz kurulum yani format olarak geçer.
Denizz513 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göre format attım, adam ne yaptıysa aynısını yaptım. Temiz kurulum olmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Evet yeniden Windows kurulumu temiz kurulum yani format olarak geçer.