Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım...
www.technopat.net
Üstteki rehberi uygulayacağım. Fakat ISO'yu kalıptan çıkarma işlemini anlamadım.
Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım...
www.technopat.net
Üstteki rehberi uygulayacağım. Fakat ISO'yu kalıpdan çıkarma işlemini anlamadım.
www.technopat.net
Üstteki rehberi uygulayacağım. Fakat ISO'yu kalıpdan çıkarma işlemini anlamadım.
WinRAR ile üzerine gelip klasörüne çıkart deyin. UltraISO ile de yapabilirsiniz. UltraISO ile de üzerine gelip ... sürücüsüne yükle deyip yapabilirsiniz.
Burada konu kapanmıyor hocam, işinize yarayan mesaj sağ taraftan çözüm olarak işaretleyin. Sizin gibi bu sorunu yaşayanlar çözümün hangi mesaj olduğunu görsün.