Bu yaz sistem toplayacağım için Logitech Driving Force GT direksiyonumu satmaya karar verdim. Geçen yazdan beri kutusunda duruyor, sadece yazın çok az kullandım. Malumunuz bir CS:GO gibi FPS, yarış vs. simülasyon oyunu oynanmıyor.Belli bir süreden sonra insan sıkılıyor. En ufak çizik kırık vs. yok, sıfır gibi direksiyon. Fiyat 325 tl.Sıfırı 600-700 tl civarında, yani fiyatın çok makul olduğunu düşünüyorum.
Bana Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz: 05056486601.
Bunlar da direksiyonun özellikleri:
LOGITECH DRİVİNG FORCE GT
En sevdiğiniz Gran Turismo® pistleri için bilimsel olarak geliştirilmiş simülasyonu sürüş, 900 derece dönüş, güç geri bildirimi ve yarışa hazır materyaller.
GELİŞMİŞ GÜÇ GERİ BİLDİRİMİ
Evet, gerçekten hissettiniz.
Fizik kurallarıyla sınırlı kalmayın. Fizik kurallarını yararınıza kullanın. Her ağırlık değişimini, freni ve tekerlek kaymasını hissedin. Driving Force GT direksiyondaki güç geri bildirimi yol veya pistin gerçek hissini simüle ederek tur sürelerinizin daha da kısalmasını sağlar.
900 DERECE DİREKSİYON DÖNÜŞÜ
Mümkün olan en gerçekçi his
Gerçek hayattaki direksiyon dinamiklerini deneyimleyin. Gerçek bir yarış arabasının kokpitinde yapacağınız gibi 2,5 kez döndürerek kilitleyin.
24 konumlu gerçek zamanlı ayar kadranı
İşte kontrol BUDUR
Asla duraklamayın. Asla dinlenmeyin. İnce ayarlı fren etkisi, çekiş kontrolü ve diğer ayarlarla arabanızın performans özellikleri üzerinde hiç olmadığınız kadar kontrol sahibi olun.
Sağlam ve hazır
Kontrolü ele geçirin. Farkı hissedin.
Driving Force GT'yi Polyphony Digital ve Gran Turismo®'nun yaratıcısı Kazunori Yamauchi ile işbirliği içerisinde geliştirdik. Sonuç? Şimdiye kadar hiç görülmemiş özellikler. Oyun içi işlevlerde emsalsiz entegrasyon. Gerçeklik, performans ve kontrol inanılmaz.
28 CM DİREKSİYON SİMİDİ
Kendinize güvenin
Driving Force GT direksiyonun rahat çekiş plastiği ellerinizde kaymayı önleyen bir tutuş sağlar, en zor pistlerdeki en yoğun yarışlarda bile.
GERİ TEPME YAPMAYAN VİTES
Hızlı ve kolay değiştirin
Akıllı vites değiştirme, hareket kaybı ve gürültüyü en aza indirir.
Gaz ve fren pedalları
Tüm vücudunuzla oynayın
Oyun oynamıyorsunuz. Araba sürüyorsunuz. Hassas basınç ve hareket ile bu gerçekle birebir pedallar gerçekçi ve hızlı gaz ve fren tepkisi sağlar.
PLAYSTATION TUŞLARINA TAM UYUM
Tam erişim sağlayın
Tam uyumlu PS denetim tuş paneli ile PS denetimlerin üstün kontrolünün ve 100'ü aşkın PlayStation 2 ve PlayStation 3 oyunlarının tadını çıkartın.
GRAN TURISMO LİSANSLI
Resmi Gran Turismo direksiyonu
Driving Force GT özel olarak en popüler ve en iyi yarış isimlerinden biri olan Gran Turismo için tasarlanmıştır.
SIRALI VİTES KOLU
RPM'lerinizi kırmızı çizgiye getirin
Maksimum dönme momentine uygun viteslerle yarışmak için sıralı vites kolunu veya direksiyona monte pedalları kullanın.
DAYANIKLI YAPI
Dayanıklı
Bu sağlam, güçlü direksiyonun sert manevralar sırasında gıcırdayıp esnemeyeceğini bilerek korkusuzca yarışın.
POPÜLER OYUNLAR İÇİN ÖZEL AYARLI
Gecikmeden oynayın
Oyuna yansıyan direksiyon hareketinin her anını görüp hissedeceksiniz, boş alanlar ve gecikme olmadan.
OPTİK KODLAMA
Motor ayarını unutun
Bu direksiyon bilgisayarınızın mouse'u kadar keskindir. Keskin ve güvenilir sürüşü deneyimleyin, zamandan kaybetmeyin.
İlan günceldir.