3 359107 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Ekim 2020 #31 King Weathers dedi: Hocam Superslim'den başka cihaz almayın. Slimler çok eski artık. Kırmak için cihazın içini açtırdım diyorsa asla almayın. Genişletmek için tıkla... Slimler en iyisi. Ben 5 yıldır kullanıyorum, her gün uzun süre oynuyorum. Hiç sorun yok.
King Weathers dedi: Hocam Superslim'den başka cihaz almayın. Slimler çok eski artık. Kırmak için cihazın içini açtırdım diyorsa asla almayın. Genişletmek için tıkla... Slimler en iyisi. Ben 5 yıldır kullanıyorum, her gün uzun süre oynuyorum. Hiç sorun yok.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.561 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #32 Burada savaş başladı, ben kaçıyorum. Ama bence Slim alın.
Ah sen ve ben Centipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #33 DenizG101 dedi: Resimdeki cihaz PS3 Slim bu arada arkadaşlar. Birde artık bütün PS3'ler kırılıyor isterse süper slim alsın yine de kırılıyor. Bu arada cihaza uzaktan bakarak temiz olup olmadığını anlayamazsın gidip test etmen lazım. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş haklı slim kasa, ve PS3 ün en iyi kasasıdır tecrübeyle sabittir.
DenizG101 dedi: Resimdeki cihaz PS3 Slim bu arada arkadaşlar. Birde artık bütün PS3'ler kırılıyor isterse süper slim alsın yine de kırılıyor. Bu arada cihaza uzaktan bakarak temiz olup olmadığını anlayamazsın gidip test etmen lazım. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş haklı slim kasa, ve PS3 ün en iyi kasasıdır tecrübeyle sabittir.