Alıcı Temiz RTX 3080

cengizovic

Hectopat
5600XT kartımı satıyorum ve RTX 3080 almak istiyorum. 11-12 bin arası temiz kart arıyorum. İstanbul, Muğla'dan elden alınır.

Son düzenleme: Kart 1 ay içinde alınacaktır. 1 ay sonra alınacaktır. O zamana kadar sayan varsa bütçeyi denkleştirdiğim zaman alacağım.

Son düzenleme:
Selam, Zotac Trinity RTX 3080 var, kutulu 10 Bin TL yaparım. Ama Sakarya-Taraklıdayım.

Selam, Zotac Trinity RTX 3080 var, kutulu 10 Bin TL yaparım. Ama Sakarya-Taraklıdayım.
Kartın fatura tarihi nedir hocam? Pas, korozyon, oksitlenme vb. kirlenmeler var mı? Son olarak da furmark testi sıcaklıkları nedir?

Ben kartı Sakarya-Geyveden deneyerek aldım. acelem olduğu için detaylı testlere sokmadım kartı. PC de Pubg Steam açıktı ve ısı değerleri gayet güzeldi. Zaten satıcıda yükte 70c lerde çalıştığını söyledi. İ5 8600k lı sistemim var ve Gtx 1080ti var bende dolayısıyla Zotac 3080 i kasama takmadım hiç darboğaz olacağı için ve bu işlerde acemi olduğum için. Kart temiz ve bakımlı ama kirlenme gibi şeyler söz konusu değil.

Güzel hocam. Bunu 1 ay sonra konuşalım. Mailden iletişim kurabiliriz ya da discord.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…