Temiz Windows 10 1709 Pro kurulumu

Anteplian

Hectopat
Dostlar laptopumda 4 GB RAM var. Kendisi 5 senelik bir alet, arka plandaki Windows uygulamaları bayağı yoruyor beni. Araştırmalarım sonucu en stabil Build'lerden olan Windows 10 Pro 1709 kurmaya karar verdim. Yalnız birkaç sıkıntı var.
  • TechBench by WZT (v4.1.1) ISO dosyasını buradan indiriyorum, yalnız 1709 sürümün yanında Pro yazmıyor, format aşamasında mı çıkacak?
  • Diğer ve en önemli sıkıntı ise ben bu "1709" Build'i kurduktan sonra güncellemeleri kapatmam mı gerekiyor 1709 sürümünde bilgisayarın sabit kalması için?
  • Son olarak önemsiz her türlü hizmeti kapatmak istiyorum. Laptopta sadece LOL oynayıp internete gireceğim. Bu gereksiz hizmetleri kapatmam için güvenilir bir konuya yönlendirebilir misiniz? Çok fazla bilgi kirliliği var bununla alakalı.
Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizde HDD varsa Windows 8.1 kullanmanızı tavsiye ederim. O sistemle hangi Windows 10 sürümünü kullanırsanız kullanın her türlü yorulacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı