Temiz Windows 11 kurulumundan sonra ne yapılmalı?

MaxDecimus

Hectopat
Daha fazla  
Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamalarını devre dışı bırak gibi klasik öneriler dışında, oyun performansını arttırmak için şu ayar yapılsa ya da şu program yüklense iyi olur gibi önerileriniz var mı? Mesela çekirdek yalıtım özelliğini kapatmak gibi.

Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamalarını devre dışı bırak gibi klasik öneriler dışında, oyun performansını arttırmak için şu ayar yapılsa ya da şu program yüklense iyi olur gibi önerileriniz var mı? Mesela çekirdek yalıtım özelliğini kapatmak gibi.

Güç seceneklerinden performansa çekilir ekran kartı driver bir de Windows Update yeterlidir bence.

Buradaki Windows yazılımlarını yükleyebilirsiniz böylece oyunlarda vb. hata almazsınız.
Ayrıca driverları yükleyip en sonda Windows Update kontrol ederseniz yeterlidir.

Waintoys kurun. Tüm ayarları yapabilirsiniz.
W11 performans ayarlarını kolaylıkla yapmak dışında diğer pek çok ayar için de oldukça kullanışlıdır. (W10 da da kullanılır.)

İhtiyacınız olabilecek bazı programlar : 7z, libre office, potplayer,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkese teşekkür ederim. Dediklerinizi uygulayacağım. Bir de bir sorum daha var. HP Pavilion kullanıyorum. HP'nin Omen Gaming Hub diye bir uygulaması varmış Microsoft Store'da. Ben yazınca çıkmıyor nedense. Yani eğer boş bir programsa indirmek için uğraşayım gereksizse uğraşmaya değmez. Uygulamayı bilenler varsa yararlı mı değil mi anlatabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı