Temiz Windows 11 ve driver kurulumu

Temiz kurulum yaptıktan sonra windowsu etkinleştirmem şart mı ? Eğer şart ise nerden ve nasıl yapabilirim ?

Temiz kurulum yaptıktan sonra windowsu etkinleştirmem şart mı ? Eğer şart ise nerden ve nasıl yapabilirim ?
Bildiğim kadarıyla sosyalde pek tavsiye edilmese de internetten ucuza OEM Key alabilirsiniz, Windows 10 veya 11 almanız bir şeyi değiştirmiyor diye biliyorum, ikisi ile de Windows 11 etkinleştirilebiliyor. Veya resmi satıcılardan/Microsoft Store'dan alabilirsiniz. Ücrete ve riske göre kendiniz karar verirsiniz.

Şuan tarayıcı ve YT de gezerken bile kasma hissediyorum..
Cihazda mı sorun var yoksa driver,w11 kurulumunda mı hata yaptım çözemedim.
YT'de aşağı yukarı hareket ederken bile kasma görülüyor resmen sizce sorun nedir win 11 olabilir mi ?

Bence format öncesi sürücülerini flash belleğin içine kaydet format attıktan sonra jnternete bağlamadan sırasıyla chipset, ekran kartı, ses kartı(güncelse) kur ve Wi-Fi ve LAN driverlarınıda kur sonra internete bağla.

Neden özellikle internete bağlanmadan yapıyoruz ?
Birde ilk win update mi yapılmalı yoksa monster sitesindeki sürücüler mi ?

Neden özellikle internete bağlanmadan yapıyoruz?
Bir de ilk Win Update mi yapılmalı yoksa Monster sitesindeki sürücüler mi?

Windows bu saydığım sürücülerin genelde eski sürümlerini kuruyor. Monster konusuna gelirsek her zaman diyorum sürücü konusunda Monster kadar berbat bir firma görmedim eğer Update'deki ses sürücüsü touchpad vs. daha güncelse Update'den kur değilse sitesinden.
Neden özellikle internete bağlanmadan yapıyoruz?
Bir de ilk Win Update mi yapılmalı yoksa Monster sitesindeki sürücüler mi?

İnternete bağlarsan ekran kartını chipseti kendisi otomatik eski sürücüleri kuracak bunu önlemek için internete bağlamadan chipset ekran kartı sürücülerini kurnak daha sağlıklı.

Hocam siz önce düzgün bir format atın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yöntem benzer.

İşlem freedosa kurmak ile aynı galiba.Sadece disk biçimlendiriyoruz kurulumda doğru mudur ?

İşlem freedosa kurmak ile aynı galiba.Sadece disk biçimlendiriyoruz kurulumda doğru mudur ?
Evet bicimlendirmessen format olmaz zaten (olmaz dediğim yani bicimlendirmessen tek yaptığın windowsu kurmak ve dosyaları aynı bırakmak olur.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…