Temiz Windows 11 ve driver kurulumu

Hepsini indirin. Kurun. Yeniden baslatın.
Bende de geldi bu updateler.
Ama uyarı arada bir 2sn siyah ekran vericek bu normal bir durum.
Intel UHD update yaparken siyah ekran veriyor 2sn.

Peki kasma var mı?

Masaüstünde anlık takılmalar hala mevcut.Tarih saat kısmına veya wifi ses kısmına tıklayınca takılma oluyor ve öyle açılıyor.
-İntel UHD grafik sürücüsünü şimdi elle indirip kurdum.Şuan aygıt yöneticisinde UHD şeklinde yazıyor.

Update güncellemesi yapıyor şuan,bazılarında indirme hatası verdi ; BT de mesela.
Sanırım az önce kendim yüklediğim için hata verdi anlamadım.
Hocam o BT'yi Driver Support'dan indirin.
Inen insin inmeyen inmez.

Zaten ordan kendisi indirip yüklemişti.Ancak yükledikten sonra win update'de hala güncelleme vermesini anlamadım.
Indirmeler bitince yeniden başlatınca gider belki.
Peki hocam en son MonsterCC hata vermişti.
Suan durum nedir?

Indirmeler bitince yeniden başlatınca gider belki.
Peki hocam en son MonsterCC hata vermişti.
Suan durum nedir?
Düzeldi sanırım.
Fan ayarları,işlemci ve gpu hakkında kısımlar var dynamic boost falan.Henüz ellemedim ayarları baktım sadece.

Düzeldi sanırım.
Fan ayarları,işlemci ve gpu hakkında kısımlar var dynamic boost falan.Henüz ellemedim ayarları baktım sadece.
O zaman galiba halloldu.
Su Win update bitsin, yeniden baslat her şey ortaya cıkar.

O zaman galiba halloldu.
Su Win update bitsin, yeniden baslat her şey ortaya cıkar.
Şimdi update güncellemeside bitti yeniden başlattım.
SSD 476 GB idi,tüm sürücüleri vs yükledim 430 GB alan var.Yani 46 GB kaplamış win11+sürücüler normal sanırım ?

Şimdi herşey bittiğine göre test etmek istiyorum bi sıkıntı var mı görmek için.Önerdiğin birşey var mı test etmek için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…