PL1 ve PL2 ve PL4'ü Max yapın.
Teste başlamadan 1dk önce de TurboFan açin.
Laptopun arka kısmını biraz havaya kaldırın bir silgi olur, kitap falan olur.
Sonra testi yeniden hrm Multi hem de Single olarak yeniden yapın.
PL1 ve PL2 ve PL4'ü Max yapın.
Teste başlamadan 1dk önce de TurboFan açin.
Laptopun arka kısmını biraz havaya kaldırın bir silgi olur, kitap falan olur.
Sonra testi yeniden hrm Multi hem de Single olarak yeniden yapın.
Biraz ayar yaparak 11.5k skor almayı başardım.
Ek olarak başka şeyler sorucam ;
-Kontrol merkezindeki pil modu hangi seçenek olmalı ?
-Turbo mod profilindeki ayarlar nasıl olmalı ?
-Şuan çok eski bir oyun oynuyorum ama 3 tane açtığımdan dolayı sanırım fanlar epey hızlı dönüyor.Haliyle ses yapıyor,bunun için ayar yapılıyor mu ? Örneğin fanların daha yavaş dönmesini istiyorum.En azından pc yi zorlamayan oyun oynarken yavaş dönsün,AAA oyun oynarken daha hızlı dönsün gibi.. @499337 Bu arada senin TimeSpy skorların nasıldı ?
Şuan çok eski bir oyun oynuyorum ama 3 tane açtığımdan dolayı sanırım fanlar epey hızlı dönüyor.Haliyle ses yapıyor,bunun için ayar yapılıyor mu ? Örneğin fanların daha yavaş dönmesini istiyorum.En azından pc yi zorlamayan oyun oynarken yavaş dönsün,AAA oyun oynarken daha hızlı dönsün gibi..
Kasayı aşırı sevdim.Parmak izi diye birşey yok ve dokunma hissi mükemmel hissettiriyor.
Dğn RDR2 indirmiştim az önce test ettim;
2K Ultra ayarlar MSSA X8 Advanced Graphics açık şekilde 50-70 fps arası aldı.Sanırım GPU da bir sorun yok,tek sorun işlemcinin çoklu çekirdek skoru.
Kasayı aşırı sevdim.Parmak izi diye birşey yok ve dokunma hissi mükemmel hissettiriyor.
Dğn RDR2 indirmiştim az önce test ettim;
2K Ultra ayarlar MSSA X8 Advanced Graphics açık şekilde 50-70 fps arası aldı.Sanırım GPU da bir sorun yok,tek sorun işlemcinin çoklu çekirdek skoru.
Yok hocam 11,5k iyi değer.
Sıcaklık değerleri de iyiyse 10 numara 5 yıldız.
FPS de iyi 2k için.
4 bolge RGB dikkatimi cekiyor nedense
Dikkat dagitiyor mu?
Yok hocam 11,5k iyi değer.
Sıcaklık değerleri de iyiyse 10 numara 5 yıldız.
FPS de iyi 2k için.
4 bolge RGB dikkatimi cekiyor nedense
Dikkat dagitiyor mu?