Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 7 Şubat 2021 #1 Temiz XP prefessional SP3 32 ISO arıyorum. Sizde varsa veya internette bildiğiniz kaynakta varsa atabilir misiniz? Oracle VirtualBox için kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2021
Temiz XP prefessional SP3 32 ISO arıyorum. Sizde varsa veya internette bildiğiniz kaynakta varsa atabilir misiniz? Oracle VirtualBox için kullanacağım.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 7 Şubat 2021 #2 File on MEGA mega.nz Bu değil hocam pardon düzelteceğim. Hocam aslında temiz iso dosyası imiş boyutunu tam hatırlamıyordum sadece. Son düzenleme: 7 Şubat 2021
File on MEGA mega.nz Bu değil hocam pardon düzelteceğim. Hocam aslında temiz iso dosyası imiş boyutunu tam hatırlamıyordum sadece.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 7 Şubat 2021 #3 Sefa70 dedi: File on MEGA mega.nz Bu değil hocam pardon düzelteceğim. Hocam aslında temiz ISO dosyası imiş boyutunu tam hatırlamıyordum sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam bu 32 Bit mi?
Sefa70 dedi: File on MEGA mega.nz Bu değil hocam pardon düzelteceğim. Hocam aslında temiz ISO dosyası imiş boyutunu tam hatırlamıyordum sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam bu 32 Bit mi?
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 7 Şubat 2021 #4 Arıcan dedi: Hocam bu 32 Bit mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ayrıca buradan bütün İSO dosyalarını indirebilirsiniz: Microsoft Türkçe ISO Dosyaları İndir - lisans.website
Arıcan dedi: Hocam bu 32 Bit mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ayrıca buradan bütün İSO dosyalarını indirebilirsiniz: Microsoft Türkçe ISO Dosyaları İndir - lisans.website