Temiz yüz cidden önemli mi?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Şimdi soracağım soru biraz mantıksız olabilir ama merak ettim. Benim burnumda akne izi var burnum ve çevresinde böyle kırmızı ve gitmiyor dikkat de çekiyor yani arada belirginliği çok azalıyor. Bir de göz altlarım belirgin uykuluymuşum gibi. Bir de yüzümde ufak izler falan var. Ben normalde bazı yüz temizleme şeyleri kullanıyorum da pet etkisi yok dermatoloğa gideceğim. Ben şimdi şöyle özetleyeyim kendimi: Gözlüklü halim: 3/10, Gözlüksüz: 6/10 Şimdi ben yüzümü düzeltsem bu oran artar mı? Yoksa cidden bir etkisi yok mu görünüşte? Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz yüz görünüşe baya bir fark katıyor. Çene hatları bile daha çok belirginleşiyor.

Onemli. Insanlar birilerine selam verirken bile surata bakiyor.

Daha bakımlı durursanız daha güzel görünür tabii de çok da önemli değil bence.

İnsanlarla iletişim kurarken ilk baktıkları yer genelde yüzünüz oluyor. Ondan dolayı kesinlikle iletişimde yadsınamaz bir payı olduğunu düşünüyorum.

Evet iste gozluksuz hayata alısmaya calısıyorum bu yuzden de gozeneklerim daha belirgin olmaya basladı yuzumdeki izler göz altı morluğu akne falan.

Önemli, hem de çok. Bir insanın dış görünüşünün %70'i yüzdür. İnsanlar ilk tanışırken, selam verirken bile yüzünüze bakıyor. Bakımsız ve yağlı bir surat hoş gözükmez.

Yani yüzüm öyle çok bakımsız değil ama en dikkat çeken yerde burnumda kıpkırmızı akne izi var ve burnumun etrafında da var yanlarında falan. Bu çok kötü etkiliyor yüzü. Ben de dediklerinizi dikkate alarak yüzümü tertemiz bir hale getirmeye çalışacağım demek ki etkisi varmış.

Yanında staj gördüğüm doktorların bile yaklaşımı o gün vakit bulamayıp düzgün hazırlanamadan çıktıysam olumsuz anlamda çok daha farklı oluyor her zamanki tertipli halime göre. Senden kıdem olarak yüksekte olan birinin bile sana davranışını bakışını etkiler senin bakımlı olup kendine özen göstermen. Aynı statüde ve çevrede olduğun insanları sen düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…