1 170553 Kilopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 328 Çözümler 2 4 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar Temp,%Temp%,recent ve Prefetch klasörlerinin içeriğini tek tıkla silen bir script veya program var mı ?
Arkadaşlar Temp,%Temp%,recent ve Prefetch klasörlerinin içeriğini tek tıkla silen bir script veya program var mı ?
nothingtodeclare Decapat Katılım 18 Mayıs 2019 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flight Attendant 5 Haziran 2019 #2 Virüs programı kullanıyormusun bilmiyorum hocam ama ben Norton kullanıyorum ve direk temp %TEMP% herşeyi siliyor otomatik olarak ek bir programa ihtiyaç kalmadan.
Virüs programı kullanıyormusun bilmiyorum hocam ama ben Norton kullanıyorum ve direk temp %TEMP% herşeyi siliyor otomatik olarak ek bir programa ihtiyaç kalmadan.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Haziran 2019 #3 Önceleri kendim için yazmıştım ama onlara gerek yok artık CCleaner ile kolayca ve daha kapsamlı temizlik yapabilirsin.
Önceleri kendim için yazmıştım ama onlara gerek yok artık CCleaner ile kolayca ve daha kapsamlı temizlik yapabilirsin.