Temizlik şirketlerinde çalışılır mı?

YKS öğrencisi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben iş bulmak istiyorum. Aklıma ilk bu geldi. Günlük veriyorlar mı? Çöp toplama, merdiven silme, daire temizleme gibi. Çalışan varsa yorumlarda yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük mü aylık mı onu iş veren belirler şu an parası fena değil diye biliyorum iş zor mu kolay mı hakkında pek bilgim yok ama yapılabilir bende bir ara düşünüyordum sonra daha iyi bir iş buldum vazgeçtim ama yapılabilir denemekten zarar gelmez.

Arkadaşlar ben iş bulmak istiyorum. Aklıma ilk bu geldi. Günlük veriyorlar mı? Çöp toplama, merdiven silme, daire temizleme gibi. Çalışan varsa yorumlarda yazabilir mi?

İş verenin ödeme şekline göre değişebilir ama ona karşı istediğin talepte bulanabilirsin bir ihtimal kabul edebilir bana kalırsa elektrikçi de veya doğal gaz firmasında çalışabilirsin getirisi iyi oluyor tabi bulunduğun ile göre değişebilir şimdiden umduğun işi bulmak nasip olur inşallah.

Ben su tesisatçısında çalışıyorum işi yarım yamalak biliyorum günlük 1250 TL alıyorum Adıyaman'da.

Ben su tesisatçısında çalışıyorum işi yarım yamalak biliyorum günlük 1250 TL alıyorum Adıyaman'da.

Bilgi seviyenize göre iyi alıyorsunuz aylık 35.000TL'ye tekabül ediyor kendi düşüncem olarak bu işte devam edip ustalık sertifikası alıp kendi işinizi kurabilirsiniz.

Ustaların kazandığı paranın haddi hesabı yok daire başı 1300 falan alıyorlar günde 4 daire çok rahat biter lay lom yaparak bile 2 daire biter inşaatta para çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…