Temizlik sonrası bilgisayar açılıp kapanıyor

cosmicsamurai

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımı temizlemeye karar verdim. Yaptığım işlemler şöyle: İslemci fanini çıkartıp parcalarina ayirip temizledim, RAM'i cikarttim baska bir sokete taktim, ekran kartını cikarttim anakarti cikarttim. Geri taktığımda parçaları bilgisayarim calisiyordu fakat 15 20 saniye sonra kapanip tekrar calisiyordu. Ve görüntü de alamadim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Fan kablosunu cpufan yazan anakarttaki slota taktığınıza eminseniz kart ya kısa devre ya da kuzey köprüsü yakmış. Klavyeye elektrik gelmiyor demişsiniz büyük ihtimalle anakartta tetik almıyor.

Bunları görmeden bilemeyiz. Anakartın yandığını söyleyip kişiyi yanıltmayınız. Verilen bilgiler doğrultusunda fikir yürütmeye çalışıyoruz.

Hocam soğutucuyu iyi oturtun ısınmadan dolayı yeniden başlatıyor olabilir.

Termal macun yoksa tabi yeniden başlatır.
Termal macun olmadan ısınıdığı içi yeniden başlatıyor bendede oldu tırnaklarını iyi oturttum çalıştı.

Termal macun yoksa tabi yeniden başlatır.
Termal macun olmadan ısınıdığı içi yeniden başlatıyor bendede oldu tırnaklarını iyi oturttum çalıştı.
En azından 15-20 saniye sonra başlatmaz tabi de başka sorunlara yol açmış sanırım yapılan temizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…