Temizlik sonrası modem yandı

Arieva

Hectopat
Herkese merhaba, bugün bilgisayar masamı silmek için bilgisayarı söktüm normal haliyle modemi de söktüm temiz bir yere koydum masayı sildim bilgisayarı taktım modem ide taktım fişi taktım bilgisayar açılırken bir patlama sesi geldi. Korktum tabii normal olarak sonra modemin ışığı söndü ve modemi söktüm altını kokladım yanık kokusu geldi. Yeni modem mi almalıyım? Desteğe yazdım yarın dediler modem ile adaptörleri getirin bir kontrol edelim dediler.

Devre üzerindeki parçalar hasar gördüyse çalışmayabilir. Patlama sesi geldiğine göre çalışmama ihtimali de yüksek.

Bizim diyebileceğimiz bir şey yok. Götürün servise.
Nasıl becerdiniz Allah aşkına.

Bizim diyebileceğimiz bir şey yok. Götürün servise.
Nasıl becerdiniz Allah aşkına.
Hocam inanın bende bilmiyorum her zaman ki yaptıgım gibi yaptım tuhaf bir olay başıma geldi Allah tan yüksek bir patlama olmadı bari.

Naptınız sarıgül gibi modeme tokatmı attınız geçmiş olsun eğer duman vs çıktıysa fişe takmayın
Duman çıkmadı hocam patlama sesi geldi ve yanık kokusu geldi altından.

Modem eski miydi? Şimşek falan çaktı mı?

Hocam inanın bende bilmiyorum her zaman ki yaptığım gibi yaptım tuhaf bir olay başıma geldi Allah'tan yüksek bir patlama olmadı bari.

Duman çıkmadı hocam patlama sesi geldi ve yanık kokusu geldi altından.

Geçmiş olsun tekrardan iyi kıvılcım vs olup kabloları veya evi yakmamışsınız yarın götürü baksınlar belki yüksek voltaj gelmiştir eğer öyleyse akım korumalı priz takın

Gamepower psu taklidi yapan modem. Şaka bir yana nasıl olmuş çözemedim, hani modemin içinde patlayacak bir şey de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…