Temizlik sonrası sistem açılmıyor

Murattti

Kilopat
Daha fazla  
Iyi forumlar. PC temizliği yapıyordum. Ekran kartı vs. söktüm. İşlem bitti lakin PC açılmıyor. Detay vermek gerekirse Power tuşuna basınca, işlemci fanı donuyor, HDD çalisiyor ama goruntu yok. Kasanin icinde speaker var BIOS'a bagli. Açılınca normal de tek dıt ses verir ve PC açılırdı. Şimdi ses gelmiyor fanlar dönuyor ama ekrana goruntu gelmiyor. Ekran kartini sokup onboardan denedim orada da ayni. Yardimci olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam temizliği ıslak bezle felan yaptıysanız kurumadanda açtıysanız sıkıntı olmuş olabilir. İyice kurusun tekrar deneyin.

Statik elektrik birikmiş olabilir. Bios pilini çıkarıp kasanın tüm elektriğini kesin. Kasanın açma tuşuna defalarca basın bekleyin elektrik boşalsın diye sonra Bios pilini takın sisteme elektrik verin.

Statik elektrik birikmiş olabilir. BIOS pilini çıkarıp kasanın tüm elektriğini kesin. Kasanın açma tuşuna defalarca basın bekleyin elektrik boşalsın diye sonra BIOS pilini takın sisteme elektrik verin.

Sevgili bypass bey saygilar. Bunu da denedim. Afedersiniz PC uzerinde bilip de denemedigim çozum kalmadi.

Hocam aklıma gelen tüm çözümleri yazdım. 😄 İsterseniz parçaları sökün bir daha tekrar takın ramin o sarı kısmını silgi ile temizleyen aynı şekilde ekran kartınında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı