SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.293 Makaleler 110 Çözümler 121 6 Nisan 2020 #11 Kabloları, kaboları bağladığınız yerleri kontrol edin tek tek. monitör kablosunu ve bağlantılarını da kontrol edin.
Kabloları, kaboları bağladığınız yerleri kontrol edin tek tek. monitör kablosunu ve bağlantılarını da kontrol edin.
M Murattti Kilopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #12 SideWinder dedi: Kabloları, kaboları bağladığınız yerleri kontrol edin tek tek. Monitör kablosunu ve bağlantılarını da kontrol edin. Genişletmek için tıkla... ByPassTR dedi: Hocam aklıma gelen tüm çözümleri yazdım. İsterseniz parçaları sökün bir daha tekrar takın RAM'in o sarı kısmını silgi ile temizleyen aynı şekilde ekran kartınında. Genişletmek için tıkla... Sorun anakart arızası olabilir mi acaba?
SideWinder dedi: Kabloları, kaboları bağladığınız yerleri kontrol edin tek tek. Monitör kablosunu ve bağlantılarını da kontrol edin. Genişletmek için tıkla... ByPassTR dedi: Hocam aklıma gelen tüm çözümleri yazdım. İsterseniz parçaları sökün bir daha tekrar takın RAM'in o sarı kısmını silgi ile temizleyen aynı şekilde ekran kartınında. Genişletmek için tıkla... Sorun anakart arızası olabilir mi acaba?
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 6 Nisan 2020 #13 Murattti dedi: Sorun anakart arızası olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam ben halen daha statik elektrik olduğunu düşünüyorum.
Murattti dedi: Sorun anakart arızası olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam ben halen daha statik elektrik olduğunu düşünüyorum.
M Murattti Kilopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #14 Dediklerinizi tekrar yaptım. Sanırım sorun anakart beslemesin de. ByPassTR dedi: Hocam ben halen daha statik elektrik olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
Dediklerinizi tekrar yaptım. Sanırım sorun anakart beslemesin de. ByPassTR dedi: Hocam ben halen daha statik elektrik olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 6 Nisan 2020 #15 Murattti dedi: Dediklerinizi tekrar yaptım. Sanırım sorun anakart beslemesin de. Genişletmek için tıkla... Oda olabilir anakart üzerindeki güç pinlerine bakın araya bir şey kaçmış olabilir veya paslanmış olabilir benim başıma gelmişti.
Murattti dedi: Dediklerinizi tekrar yaptım. Sanırım sorun anakart beslemesin de. Genişletmek için tıkla... Oda olabilir anakart üzerindeki güç pinlerine bakın araya bir şey kaçmış olabilir veya paslanmış olabilir benim başıma gelmişti.
M Murattti Kilopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #16 ByPassTR dedi: Oda olabilir anakart üzerindeki güç pinlerine bakın araya bir şey kaçmış olabilir veya paslanmış olabilir benim başıma gelmişti. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler simdilik, cozemezsem yine buradayim.
ByPassTR dedi: Oda olabilir anakart üzerindeki güç pinlerine bakın araya bir şey kaçmış olabilir veya paslanmış olabilir benim başıma gelmişti. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler simdilik, cozemezsem yine buradayim.
TheWordZ Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 64 Çözümler 2 31 Ağustos 2020 #17 Sonuç alabildin mi aynı sorun bende de var.