Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.022 Makaleler 4 Çözümler 20 19 Kasım 2020 #11 EfeGL dedi: Windows malum şekilde kurulduysa derken bahsedeyinizden anlamadım UEFI Windows 10 kurulu. İlk defa duydum göz atarım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Korsan hocam.
EfeGL dedi: Windows malum şekilde kurulduysa derken bahsedeyinizden anlamadım UEFI Windows 10 kurulu. İlk defa duydum göz atarım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Korsan hocam.
EfeGL Hectopat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #12 Itechin.g dedi: Korsan hocam. Genişletmek için tıkla... Korsan değil
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.022 Makaleler 4 Çözümler 20 19 Kasım 2020 #13 EfeGL dedi: Korsan değil. Genişletmek için tıkla... O zaman içiniz ferah olsun hocam yine de bence uğraşmayın derim Windows içinde kendi güvenlik duvarı ve temizle yöntemi var zaten.
EfeGL dedi: Korsan değil. Genişletmek için tıkla... O zaman içiniz ferah olsun hocam yine de bence uğraşmayın derim Windows içinde kendi güvenlik duvarı ve temizle yöntemi var zaten.
EfeGL Hectopat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #14 Itechin.g dedi: O zaman içiniz ferah olsun hocam yine de bence uğraşmayın derim Windows içinde kendi güvenlik duvarı ve temizle yöntemi var zaten. Genişletmek için tıkla... Ek program arıyordum yine de sağ olun tavsiyeniz için teşekkürler.
Itechin.g dedi: O zaman içiniz ferah olsun hocam yine de bence uğraşmayın derim Windows içinde kendi güvenlik duvarı ve temizle yöntemi var zaten. Genişletmek için tıkla... Ek program arıyordum yine de sağ olun tavsiyeniz için teşekkürler.