M mavi beyaz Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Merhaba. Ben 16 yaşındayım ve bir büfede temizlik işçisi olarak yarın işe başlıyorum ve temizliği çok bilmiyorum. Ne yapabilirim?
Merhaba. Ben 16 yaşındayım ve bir büfede temizlik işçisi olarak yarın işe başlıyorum ve temizliği çok bilmiyorum. Ne yapabilirim?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.513 Makaleler 49 Çözümler 12 8 Haziran 2023 #2 Bilmediğini açıkça söyle.
M mavi beyaz Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 The Tribal Chief dedi: Bilmediğini açıkça söyle. Genişletmek için tıkla... Yarın deneyeceğim olmazsa gitmem daha. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2023
The Tribal Chief dedi: Bilmediğini açıkça söyle. Genişletmek için tıkla... Yarın deneyeceğim olmazsa gitmem daha.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.513 Makaleler 49 Çözümler 12 8 Haziran 2023 #4 mavi beyaz dedi: Yarın deneyeceğim olmazsa gitmem daha. Genişletmek için tıkla... Bir günde belli olma o. Dayandığı yere kadar yap. Pes etme hemen.
mavi beyaz dedi: Yarın deneyeceğim olmazsa gitmem daha. Genişletmek için tıkla... Bir günde belli olma o. Dayandığı yere kadar yap. Pes etme hemen.