NisanurT Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 363 Çözümler 5 29 Aralık 2021 #1 Merhabalar, temp dosyasını düzenli olarak temizliyorum. Son zamanlarda her gün GB'larca olay günlüğü dosyası birikmeye başladı. Siliyorum ertesi gün yine 5 GB'ı aşkın dosya birikiyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden sağ olun.
Merhabalar, temp dosyasını düzenli olarak temizliyorum. Son zamanlarda her gün GB'larca olay günlüğü dosyası birikmeye başladı. Siliyorum ertesi gün yine 5 GB'ı aşkın dosya birikiyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden sağ olun.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.397 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #2 CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bunu yapıştırır mısın? Kod:Panoya kopyala for /F "tokens=*" %1 in ('wevtutil.exe el') DO wevtutil.exe cl "%1"
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bunu yapıştırır mısın? Kod:Panoya kopyala for /F "tokens=*" %1 in ('wevtutil.exe el') DO wevtutil.exe cl "%1"
NisanurT Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 363 Çözümler 5 31 Aralık 2021 #3 14kero dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bunu yapıştırır mısın? Kod:Panoya kopyala for /F "tokens=*" %1 in ('wevtutil.exe el') DO wevtutil.exe cl "%1" Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı maalesef tekrardan dolmuş :/
14kero dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bunu yapıştırır mısın? Kod:Panoya kopyala for /F "tokens=*" %1 in ('wevtutil.exe el') DO wevtutil.exe cl "%1" Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı maalesef tekrardan dolmuş :/