Xelphar Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #1 Laptopta Temp'i sildim sonra yavaşladı. Valorant'ta 100 FPS alırken 20 FPS almaya başladım. Chrome bile yavaş açılıyor ne yapmalıyım?
Laptopta Temp'i sildim sonra yavaşladı. Valorant'ta 100 FPS alırken 20 FPS almaya başladım. Chrome bile yavaş açılıyor ne yapmalıyım?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 10 Nisan 2025 #2 Yeniden başlatmayı denediniz mi? Sadece önbellek klasörünü sildiğinizden emin misiniz?
Sydronic Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 90 Çözümler 1 10 Nisan 2025 #3 Temp dosyalarıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum başka bir ayar değişikliği yaptınız mı ?
Xelphar Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #4 Yeniden başlatmadım Burayı sildim C:\Users\USER\AppData\Local\Temp Sydronic dedi: Temp dosyalarıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum başka bir ayar değişikliği yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yapmadım.
Yeniden başlatmadım Burayı sildim C:\Users\USER\AppData\Local\Temp Sydronic dedi: Temp dosyalarıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum başka bir ayar değişikliği yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yapmadım.
EmirHene Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.396 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #5 Xelphar dedi: Yeniden başlatmadım Burayı sildim C:\Users\USER\AppData\Local\Temp Yapmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt klasörümü sildiniz?
Xelphar dedi: Yeniden başlatmadım Burayı sildim C:\Users\USER\AppData\Local\Temp Yapmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt klasörümü sildiniz?
Xelphar Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #6 EmirHene dedi: Hocam direkt klasörümü sildiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır Temp klasörünün içindekileri sildim silinmeyenleri atla dedim.
EmirHene dedi: Hocam direkt klasörümü sildiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır Temp klasörünün içindekileri sildim silinmeyenleri atla dedim.
Sydronic Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 90 Çözümler 1 10 Nisan 2025 #7 Xelphar dedi: Hayır Temp klasörünün içindekileri sildim silinmeyenleri atla dedim. Genişletmek için tıkla... O klasörü silmek sisteminize böyle büyük bir etkide bulunmaz.Laptop mu kullanıyorsunuz ?
Xelphar dedi: Hayır Temp klasörünün içindekileri sildim silinmeyenleri atla dedim. Genişletmek için tıkla... O klasörü silmek sisteminize böyle büyük bir etkide bulunmaz.Laptop mu kullanıyorsunuz ?
Xelphar Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #8 Sydronic dedi: O klasörü silmek sisteminize böyle büyük bir etkide bulunmaz. Laptop mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet laptop kullanıyorum.
Sydronic dedi: O klasörü silmek sisteminize böyle büyük bir etkide bulunmaz. Laptop mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet laptop kullanıyorum.
Sydronic Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 90 Çözümler 1 10 Nisan 2025 #9 Xelphar dedi: Evet laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dahili grafik kartınızı kullanıyor olabilir mi ? O fps düşüşü o durumu anımsattı bana.
Xelphar dedi: Evet laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dahili grafik kartınızı kullanıyor olabilir mi ? O fps düşüşü o durumu anımsattı bana.
Xelphar Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #10 Sydronic dedi: Dahili grafik kartınızı kullanıyor olabilir mi ? O fps düşüşü o durumu anımsattı bana. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum
Sydronic dedi: Dahili grafik kartınızı kullanıyor olabilir mi ? O fps düşüşü o durumu anımsattı bana. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum