110 GB'lık bir SSD kullanıyorum. Artıdan 250 GB'lık bir HDD kullanıyorum. Genelde programlarımı veya oyunlarımı HDD'ye kurarım, fakat şöyle bir sorunum var 110 GB'lık SSD'imde yaklaşık 10 GB boş alan vardı ve sadece CS kuruluydu. CS'yi sildim şu an 36 GB boş alanım var fakat anlamadığım şey şu...
www.technopat.net
Emin olmamakla birlikte, Windows 10 ön yükleme dosyaları olabilir. Yükseltme aracı ya da ISO dosyası oluşturduysan, arta kalan dosyalar olabilir. Emin olmak için yabancı kaynaklara göz atacağım.
Ben şunu fark ettim Office bir süre arka planda çalışıyor sonra temp e dosya oluşturuyor daha sonra çalışmayı kesiyor bir süre sonra aynı şeyi tekrarlıyor.
Bulk Crap Uninstaller (BCUninstaller, BCU) is a free, open source program manager. It excels at removing large amounts of applications with minimal user input.
www.bcuninstaller.com
Uygulamayı sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştırın.
Ayrıca Disk içinde gizli öğelere bakıp, Windows kurulum dosyalarını kaldırmayı deneyebilirsin. Zaten yukarıdaki temizlik işlemleri, bu tarz dosyaları silmesi gerekiyor.
Sorun arka planda çalışan Microsoft Click to run işlemiyle alakalı onu kapattığımda başka dosya oluşmadı ama Office uygulamaları açılmıyor onu kapattığımda.