E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 10 Mayıs 2021 #11 Nicksiz ayva dedi: İnterneti kapattım Windows Defender ile tarama yaptım virüs bulmadı. Genişletmek için tıkla... Defender bulamayabilir. Garanti olması için Kaspersky önerdim.
Nicksiz ayva dedi: İnterneti kapattım Windows Defender ile tarama yaptım virüs bulmadı. Genişletmek için tıkla... Defender bulamayabilir. Garanti olması için Kaspersky önerdim.
Nicksiz ayva Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 829 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #12 rexashi dedi: Hocam virüs var ise o temp dosyaları ile alakası yok. Bende de var aynı dosyalar fakat bilgisayarım temiz. Genişletmek için tıkla... Eylemleri başlat butonuna tıkladım sonra interneti kapatıp bir daha tam tarama yaptım busefer tehdit bulmadı.
rexashi dedi: Hocam virüs var ise o temp dosyaları ile alakası yok. Bende de var aynı dosyalar fakat bilgisayarım temiz. Genişletmek için tıkla... Eylemleri başlat butonuna tıkladım sonra interneti kapatıp bir daha tam tarama yaptım busefer tehdit bulmadı.