C Captan.Max Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 842 Çözümler 9 Yer Turkey/İstanbul 8 Ağustos 2024 #1 Merhaba, Temp mail ile Epic Games hesabı açmıştım. Şimdi giriş yaptığımda kod istiyor ve e-posta adresi @huleos.com ile bitiyor. Bu e-postayı almak istiyorum ama ücret talep ediyor. Bu durumu nasıl çözebiliriz?
Merhaba, Temp mail ile Epic Games hesabı açmıştım. Şimdi giriş yaptığımda kod istiyor ve e-posta adresi @huleos.com ile bitiyor. Bu e-postayı almak istiyorum ama ücret talep ediyor. Bu durumu nasıl çözebiliriz?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.169 Çözümler 55 8 Ağustos 2024 #2 Ücreti ödeyerek çözersiniz hocam.
C Captan.Max Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 842 Çözümler 9 Yer Turkey/İstanbul 8 Ağustos 2024 #3 AnotherJourney dedi: Ücreti ödeyerek çözersiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olarak kullanmanın bir yolu yok mu?
AnotherJourney dedi: Ücreti ödeyerek çözersiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olarak kullanmanın bir yolu yok mu?