N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 18 Nisan 2023 #11 M3HM3TY dedi: Geçici Posta - Tek kullanımlık mail - Anonim posta Temp Mail tek kullanımlık, güvenli, ücretsiz, geçici e-posta servisi. temp-mail.org Üstte belirttiğim gibi oradaki maili yine kullanmışlar. Genişletmek için tıkla... Alan adı olarak alın sonra maılını ısteyın.
M3HM3TY dedi: Geçici Posta - Tek kullanımlık mail - Anonim posta Temp Mail tek kullanımlık, güvenli, ücretsiz, geçici e-posta servisi. temp-mail.org Üstte belirttiğim gibi oradaki maili yine kullanmışlar. Genişletmek için tıkla... Alan adı olarak alın sonra maılını ısteyın.
L LORDEROS12 Femtopat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #12 M3HM3TY dedi: Merhaba. Temp Mail'de uyduruk bir mail hesabı açmak istiyorum istediğiniz bir e-posta yazın diyor. Yazıyorum kaydedin çıkmıyor. Eki Görüntüle 1745199 Genişletmek için tıkla... Onun için Premium lazım fakat sil dersen açtıgın silinir başka mail gelir yani kendin yazmak istersen yapamazsın. 397448 dedi: Hocam o zaman 0 bir Gmail hesabı açın onu kullanın. Genişletmek için tıkla... Adam demek ki bilerek temp mail kullanıyor değil mi?
M3HM3TY dedi: Merhaba. Temp Mail'de uyduruk bir mail hesabı açmak istiyorum istediğiniz bir e-posta yazın diyor. Yazıyorum kaydedin çıkmıyor. Eki Görüntüle 1745199 Genişletmek için tıkla... Onun için Premium lazım fakat sil dersen açtıgın silinir başka mail gelir yani kendin yazmak istersen yapamazsın. 397448 dedi: Hocam o zaman 0 bir Gmail hesabı açın onu kullanın. Genişletmek için tıkla... Adam demek ki bilerek temp mail kullanıyor değil mi?
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #13 Famronty dedi: Yeni mail adresi oluşturmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 18 Nisan 2023 #14 M3HM3TY dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şeyin imkanı yok. Bunlar geçici açılan e postalardır. Muhtemelen Xbox fake mail kabul etmiyor.
M3HM3TY dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şeyin imkanı yok. Bunlar geçici açılan e postalardır. Muhtemelen Xbox fake mail kabul etmiyor.
L LORDEROS12 Femtopat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #15 M3HM3TY dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... E postayı sen değiştirirsn Premium alırın fakat rastgele olmak istiyorsan sil e bas Famronty dedi: Hocam öyle bir şeyin imkanı yok. Bunlar geçici açılan e postalardır. Muhtemelen Xbox fake mail kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Gmail için fake bir site vardı hatırlarsam atarım.
M3HM3TY dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... E postayı sen değiştirirsn Premium alırın fakat rastgele olmak istiyorsan sil e bas Famronty dedi: Hocam öyle bir şeyin imkanı yok. Bunlar geçici açılan e postalardır. Muhtemelen Xbox fake mail kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Gmail için fake bir site vardı hatırlarsam atarım.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #16 Famronty dedi: Hocam öyle bir şeyin imkanı yok. Bunlar geçici açılan e postalardır. Muhtemelen Xbox fake mail kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Xbox'ın uygulaması değil bu başka biri yapmış. Önceden ben ücretsiz kullanıyordum PC formatladım biri yüzünden bu sefer para istemeye başladı. Ayrıca başkaları bu maili kullandığı için kabul etmiyor. Ücretsiz özelleştirebileceğim bir site yok mu?
Famronty dedi: Hocam öyle bir şeyin imkanı yok. Bunlar geçici açılan e postalardır. Muhtemelen Xbox fake mail kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Xbox'ın uygulaması değil bu başka biri yapmış. Önceden ben ücretsiz kullanıyordum PC formatladım biri yüzünden bu sefer para istemeye başladı. Ayrıca başkaları bu maili kullandığı için kabul etmiyor. Ücretsiz özelleştirebileceğim bir site yok mu?