I IPARGALI Centipat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 58 10 Mart 2020 #11 SaviorAngel™ dedi: Hesaba girmek dışına Letgo’da satıp o paraya başka işlemci almak dışında bir yöntem yok. Genişletmek için tıkla... Malesef öyle gibi gözüküyor reis
SaviorAngel™ dedi: Hesaba girmek dışına Letgo’da satıp o paraya başka işlemci almak dışında bir yöntem yok. Genişletmek için tıkla... Malesef öyle gibi gözüküyor reis
C Calone Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 523 Çözümler 1 10 Mart 2020 #12 SaviorAngel™ dedi: Hesaba girmek dışına Letgo’da satıp o paraya başka işlemci almak dışında bir yöntem yok. Genişletmek için tıkla... Tabii işlemci bu sene gelirse. @IPARGALI böyle önemli yerlerde temp-mail kullanma.
SaviorAngel™ dedi: Hesaba girmek dışına Letgo’da satıp o paraya başka işlemci almak dışında bir yöntem yok. Genişletmek için tıkla... Tabii işlemci bu sene gelirse. @IPARGALI böyle önemli yerlerde temp-mail kullanma.
I IPARGALI Centipat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 58 10 Mart 2020 #13 Calone dedi: Tabii işlemci bu sene gelirse. Genişletmek için tıkla... @itiomail.com domain'i ile gmail oluşturamaz mıyım ya herhangi bir yerden
Calone dedi: Tabii işlemci bu sene gelirse. Genişletmek için tıkla... @itiomail.com domain'i ile gmail oluşturamaz mıyım ya herhangi bir yerden
C Calone Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 523 Çözümler 1 10 Mart 2020 #14 IPARGALI dedi: @itiomail.com domain'i ile gmail oluşturamaz mıyım ya herhangi bir yerden Genişletmek için tıkla... Denemek lazım. Ama ellerinde ise yapabileceğini sanmıyorum. İşlemci o kadar pahalı mı ? Şey yapsana sabah akşam sil yeniden al mail bana eski mail gelmişti belki gelir.
IPARGALI dedi: @itiomail.com domain'i ile gmail oluşturamaz mıyım ya herhangi bir yerden Genişletmek için tıkla... Denemek lazım. Ama ellerinde ise yapabileceğini sanmıyorum. İşlemci o kadar pahalı mı ? Şey yapsana sabah akşam sil yeniden al mail bana eski mail gelmişti belki gelir.