Bordows Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #1 CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-05 550W MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-05 550W MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kasayı kullanıyorum. Yandaki temperli camı nasıl çıkartabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2022
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-05 550W MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-05 550W MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kasayı kullanıyorum. Yandaki temperli camı nasıl çıkartabilirim?
Kraataos Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #2 Sol taraftaki parmak vidaları döküp çıkarıcan.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 17 Kasım 2022 #3 Hocam işaretlediğim yerlerde vida var döndürün çıkar ama dikkat edin düşerse paramparça olur bir elinizle destek'de verin. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-11-17 153126.png 516,6 KB · Görüntüleme: 88
Hocam işaretlediğim yerlerde vida var döndürün çıkar ama dikkat edin düşerse paramparça olur bir elinizle destek'de verin.
Bordows Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #4 SyLaS61 dedi: Hocam işaretlediğim yerlerde vida var döndürün çıkar ama dikkat edin düşerse paramparça olur bir elinizle Destek'de verin. Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle bir sıkıntı var ki elimle döndüremiyorum.
SyLaS61 dedi: Hocam işaretlediğim yerlerde vida var döndürün çıkar ama dikkat edin düşerse paramparça olur bir elinizle Destek'de verin. Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle bir sıkıntı var ki elimle döndüremiyorum.
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 953 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 17 Kasım 2022 #5 Bordows dedi: Hocam şöyle bir sıkıntı var ki elimle döndüremiyorum. Genişletmek için tıkla... Tornavidanız var mı hocam? Onunla çıkarabilirsiniz.
Bordows dedi: Hocam şöyle bir sıkıntı var ki elimle döndüremiyorum. Genişletmek için tıkla... Tornavidanız var mı hocam? Onunla çıkarabilirsiniz.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 17 Kasım 2022 #6 Bordows dedi: Hocam şöyle bir sıkıntı var ki elimle döndüremiyorum. Genişletmek için tıkla... Düz tornavida ile dene.
Bordows dedi: Hocam şöyle bir sıkıntı var ki elimle döndüremiyorum. Genişletmek için tıkla... Düz tornavida ile dene.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.584 Makaleler 3 Çözümler 66 17 Kasım 2022 #7 O kasada alyan anahtar ile açılıyor o vidalar. Uygun boyutlu alyanın kasa ile beraber verilmiş olması lazım.
O kasada alyan anahtar ile açılıyor o vidalar. Uygun boyutlu alyanın kasa ile beraber verilmiş olması lazım.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 17 Kasım 2022 #8 Bordows dedi: Hocam şöyle bir sıkıntı var ki elimle döndüremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam düz tornavida varsa olabilir.
Bordows dedi: Hocam şöyle bir sıkıntı var ki elimle döndüremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam düz tornavida varsa olabilir.