Temperli cam yedeği nereden bulunur?

Mücahit Kaplan

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, Cooler Master MB511 marka kasanın yan camını düşürüp kırdım maalesef. Bunun yedek camını nerden bulabilirim veya satılıyor mu? İnternetten arattığımda bu linkteki "LINK" gibi parçalar buldum. Bunlar alınır mı veya benim kasaya uyumlu mu nasıl anlarım? Yoksa baştan mı kasa almalıyım?

Hocam uyumlu olup olmadığını eski tamperli camınızın ölçüleriyle karşılaştırın uyuşuyor ise uyumludur. Ben alınır diye düşünüyorum.

Hocam uyumlu olup olmadığını eski tamperli camınızın ölçüleriyle karşılaştırın uyuşuyor ise uyumludur. Ben alınır diye düşünüyorum.
Ölçüsünü bulamadım işte. Cam ise tuzla buz oldu ölçemiyorum.

Hocam kasanıza bi baktımda açıkcası

Hocam tamperli cam tam olarak kapattığı için kasanın ölçülerinde bir cam bakabilirsiniz. Zaten fotoğraftan ve göz aşinalığı ile ölçebilirsiniz.

Ölçüsünü bulamadım işte. Cam ise tuzla buz oldu ölçemiyorum.
Hocam Cooler Master büyük ihtimalle online shopta satıyordur. Ancak maliyeti ucuzlatmak isterseniz ucuza ısı geçirmeyen şeffaf plastik parça alın. Online olarak ölçülerini verip alabilrisiniz. Sonra da mıknatıs türevi bir şey yapıştırıp da kullanabilirsiniz.

Hocam kasa elinizde deilmi ?
Camı yerine kasa yazmışım benim hatam. Metreyle ölçtüğümde 445x430mm tutuyor. Fakat bu ölçüde cam bulamadım.
Bahsettiğiniz parça hakkında bilgim yok maalesef. Yardımcı olursanız işimi görecekse yeterli. Yeni kasa almaktansa her yolu tercih ederim şu etapta.
Ve online shopta benim kasa için bir cam yokmuş maalesef.

Bir video vardı bu konuyla ilgili. Bulmaya çalışıyorum ama, mantığı şöyle idi; Kasalarda plastik oluyor ya şeffaf olan, mesela benim Zalman Z3 Plus kasada da mevcut. Onlardan satın almanız gerek. Sonra kasaya yapışsın diye ince mıknatıs tarzı bir şey alıp etrafını saracaksınız.

Görsel açıdan hayal edince kötü duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…