Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 425 Çözümler 4 11 Ocak 2025 #1 En son temizlemeye çalıştığımda mikrofiber bezi hafif nemlendirip silmiştim ama sonuç fotoğrafta gözüktüğü gibi çok iyi olmadı. Sizce leke veya iz kalmaması için nasıl temizlemeliyim?
En son temizlemeye çalıştığımda mikrofiber bezi hafif nemlendirip silmiştim ama sonuç fotoğrafta gözüktüğü gibi çok iyi olmadı. Sizce leke veya iz kalmaması için nasıl temizlemeliyim?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.382 Makaleler 2 Çözümler 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 11 Ocak 2025 #2 Camsil ve gazete kağıdı ile silebilirsin. Leke veya iz bırakmaz.
Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 425 Çözümler 4 11 Ocak 2025 #3 imnotagamer dedi: Camsil ve gazete kağıdı ile silebilirsin. Leke veya iz bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Gazete kağıdı camı çizmezmi hocam? Bilemedim.
imnotagamer dedi: Camsil ve gazete kağıdı ile silebilirsin. Leke veya iz bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Gazete kağıdı camı çizmezmi hocam? Bilemedim.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.382 Makaleler 2 Çözümler 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 11 Ocak 2025 #4 Triss dedi: Gazete kağıdı camı çizmez mi hocam? Bilemedim. Genişletmek için tıkla... Birçok kez kullandım camsil ile gazete kağıdını. Çizdiğini hiç görmedim. Gazete kağıdı camı nasıl çizebilir ki? Neyle silerseniz silin, cama uygulayacağınız baskı ve camın durduğu yüzeye dikkat edin mutlaka. Temperli camlar çok hassas olur.
Triss dedi: Gazete kağıdı camı çizmez mi hocam? Bilemedim. Genişletmek için tıkla... Birçok kez kullandım camsil ile gazete kağıdını. Çizdiğini hiç görmedim. Gazete kağıdı camı nasıl çizebilir ki? Neyle silerseniz silin, cama uygulayacağınız baskı ve camın durduğu yüzeye dikkat edin mutlaka. Temperli camlar çok hassas olur.