Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 25 Nisan 2022 #11 XPLSG dedi: @Dyrothbrk modemi kapatıp açınca IP sıfırlanmıyor maalesef resetlemen gerekli modemi. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemekle gerçek IP gitmez ben sadece sanal ipi sifirlatiyorum.
XPLSG dedi: @Dyrothbrk modemi kapatıp açınca IP sıfırlanmıyor maalesef resetlemen gerekli modemi. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemekle gerçek IP gitmez ben sadece sanal ipi sifirlatiyorum.
Nowitzer Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.284 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #12 Eğer yasa dışı bir şey ise, yasa dışı olaylarda IP değiştirmek bir işe yaramaz. Mahkeme ISS'den kaydınızı isterse ne yaptığınız ettiğiniz yetkililere ulaşır.
Eğer yasa dışı bir şey ise, yasa dışı olaylarda IP değiştirmek bir işe yaramaz. Mahkeme ISS'den kaydınızı isterse ne yaptığınız ettiğiniz yetkililere ulaşır.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 25 Nisan 2022 #13 Dyrothbrk dedi: Modemi resetlemekle gerçek IP gitmez ben sadece sanal ipi sifirlatiyorum. Genişletmek için tıkla... IP adresini dinamik olarak kullanıyor ise resetleyerek yeni bir IP adresini kullanabilir. Statik kullanıyorsa ISS ile görüşüp halletmesi gerek.
Dyrothbrk dedi: Modemi resetlemekle gerçek IP gitmez ben sadece sanal ipi sifirlatiyorum. Genişletmek için tıkla... IP adresini dinamik olarak kullanıyor ise resetleyerek yeni bir IP adresini kullanabilir. Statik kullanıyorsa ISS ile görüşüp halletmesi gerek.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 25 Nisan 2022 #14 XPLSG dedi: IP adresini dinamik olarak kullanıyor ise resetleyerek yeni bir IP adresini kullanabilir. Statik kullanıyorsa ISS ile görüşüp halletmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Dostum modemden gidip DSL kablosu çıkarıp 20sn tak IP adresin değişiyor mu bak.
XPLSG dedi: IP adresini dinamik olarak kullanıyor ise resetleyerek yeni bir IP adresini kullanabilir. Statik kullanıyorsa ISS ile görüşüp halletmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Dostum modemden gidip DSL kablosu çıkarıp 20sn tak IP adresin değişiyor mu bak.