Tempra nasıl bir arabadır?

WolreaG

Kilopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Tempra arabaların fiyatı 150 bin 200 bin arası genelde ve iyide duruyor. İlk araba olarak alınır mı? Masrafı olur mu? Genel olarak anlatırsanız sevinirim.

Tempra arabaların fiyatı 150 bin 200 bin arası genelde ve iyide duruyor. İlk araba olarak alınır mı? Masrafı olur mu? Genel olarak anlatırsanız sevinirim.

Temiz alınacaksa neden olmasın benim hoşuma gidiyor tempralar sürmesi keyiflidir sanayide ustası bol temizini alın.

Eskilerin uzay gemisi, şimdilerin çöp tenekesi. Güzel kafiye oldu. Şaka maka hala iş yapar. İyi arabadır. Etrafa vurmak için de ideal. Parçası ucuz, ustası bol.
Temiz alınacaksa neden olmasın benim hoşuma gidiyor tempralar sürmesi keyiflidir sanayide ustası bol temizini alın.
Peki motoru sağlam mı veya herhangi bir yeri? Dışarıdan güzel gözüken bir araba değil mi? Nedense en az 400 bin liralık arabalar iyi geliyor insanlara, dış görünüş ve marka olarak. En azından modifiye edip güzel hale gelebilir bence.

Peki motoru sağlam mı veya herhangi bir yeri? Dışarıdan güzel gözüken bir araba değil mi? Nedense en az 400 bin liralık arabalar iyi geliyor insanlara, dış görünüş ve marka olarak. En azından modifiye edip güzel hale gelebilir bence.

Modifiye olarak boya hafif kaba durmayan jant eski parça onarımı veya değişimi yeterlidir yıpranmış parçalar için bütçe ayırın mükemmel olur araç.

Modifiye olarak boya hafif kaba durmayan jant eski parça onarımı veya değişimi yeterlidir yıpranmış parçalar için bütçe ayırın mükemmel olur araç.
Anladım, o zaman ilk arabam bu olabilir peki güzel hız yapıyor mu? Yani ben otoban faresi olacağım gibi ve 120 140 yapar mı güzelce?

Aracı çok bilmem ama eskilerin hakkında çok olumsuz konuştuğu bir araba. İyi araştırma yap bence. Eskiler imkansızlıkdan daha iyi biliyor araçları şimdiki nesle göre bence

Motoru sağlamdır, kolay kolay sorun çıkarmaz. Genellikle dijital ekrandan yana sorun çıkarır veya ön takımı biraz hassastır çok dağa bayıra vurduğunuz zaman sıkıntı oluşturabilir. O bütçelerde sürtünme katsayısı en iyi olan araçtır Tempra ve oldukça da yumuşaktır, rahattır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı