Temu %100 kredi iadesi gerçek mi?

Mardakose

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, bugün Temuda dolaşırken birden "%100 kredi iadesi etkinliği" dedi ve yapacağım 1050 liralık alışverişe kadar geri iade edeceğini söyledi. Bilgisi olan var mı, güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün Temu'da dolaşırken birden "%100 kredi iadesi etkinliği" dedi ve yapacağım 1050 liralık alışverişe kadar iade edeceğini söyledi. Bilgisi olan var mı, güvenilir midir?

Temu'da her gün 10 20 tane indirim kupon vs. bildirimi geliyor ama hepsi boş.

Temu'da her gün 10 20 tane indirim kupon vs. bildirimi geliyor ama hepsi boş.
Evet gerçekten boşmuş şimdi müşteri temsilcisine yazdım ve şunu söyledi: Siparişinizi verdikten sonra bir çark çeviriceksiniz ve %53 olasılıkla sipariş tutarının %30 u kadar kredi verilecek. %40,9 olasılıkla sipariş tutarının %40 ı kadar, %5,2 ihtimalle %50 si, %0,9 da siparişin tamamı. Yinede katılmak isteyen olursa arama kısmına "free reward" yazınca açılıyor.

Doğrudur daha az önce yaptım 1500TL'lik bir alışveriş yaptım vergiler dahil
(maks 1050TL ürün alabiliyorsunuz üzerine genelde 400-450 vergi koyuyor)

ürünlerim 11 günde geldi
daha sonra girdim uygulamaya kredimi iade et dedim ve bana vergiler dahil bütün paramı bankaya gönderdi
İnanamadım ama gerçek evet bu suistimal edilebilir bir şey

(Her T.C kimlik 1 kez bu kampanyadan faydalanabilir)

ama ailesinden 3-4 kişiyle bu taktik ile 0TL harcayarak bir çok ürünü bedavaya alabilirsiniz.

Çok büyük ihtimal 1-2 haftaya kalkacaktır bu uygulama bence bana göre Türklerin önüne yeni yeni düştü çünkü bu kampanya bir kaç güne b*kunu çıkartır bizimkiler

ama şöyle bir şey var pahalı ürünleri iade almıyor o kampanya altındada yazıyor zaten 300TL yukarısı ürünler için iade olmaz diye 300TL altı Çin pazarındaymış gibi ne bulursan at 10-15 ürün ver sipariş 10 gün sonra paran + ürünlerini alıyorsunuz

(İade 10-15 gün kadar sürebiliyor sanal kart ile yaparsanız 5-10 gün)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…