Temu 1500TL'lik kupon nasıl kullanılır?

LXYEAN1

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, Temu'da yeni hesap açtım, eğer seçili ürünlerden 2 tanesini alırsam 1500TL'lik kupon vereceklermiş, bu kuponu daha önce kullananlar var mı? Kupon her üründe geçerlimi yoksa belirli ürünlerde mi geçerli? Bir de kullanım koşulları nasıl oluyor açıklamasını bulamadım yani kuponu kullanmak için minimum 2000TL'lik ürün alma gibi şartları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temu indirimleri olta indirimlerdir. Mal 15 gün içinde geliyor. Orada hiçbir sıkıntı yok fakat ürünler biraz zorlarsan TR'de de 3 5 TL fazlasına bulunacak kalitede oluyorlar %60 vergi ile. Temu bir gün içinde 20 kere indirim mesajı yolluyor kanma hiç.

Temu indirimleri olta indirimlerdir. Mal 15 gün içinde geliyor. Orada hiçbir sıkıntı yok fakat ürünler biraz zorlarsan TR'de de 3 5 TL fazlasına bulunacak kalitede oluyorlar %60 vergi ile. Temu bir gün içinde 20 kere indirim mesajı yolluyor kanma hiç.

Bence de öyle. Rastgele uygulamayı açıyorum, çark çevirtiyor şak 2000 kupon kazandın filan. 😅

Bu devirde baba oğluna vermez o parayı ya. 😂

Hocam alacağım ürünü Türkiyede bulamadım, o yüzden üye olmuştum çark çevirtti işte seçili ürünlerden 2 adet alırsan 1500TL kupon verceklermiş, ama emin olamadım ondan sormak istedim belki daha önce kullanan vardır.
Bence de öyle. Rastgele uygulamayı açıyorum, çark çevirtiyor şak 2000 kupon kazandın filan. 😅

Bu devirde baba oğluna vermez o parayı ya. 😂
Umarım verir :)

Hocam alacağım ürünü Türkiyede bulamadım, o yüzden üye olmuştum çark çevirtti işte seçili ürünlerden 2 adet alırsan 1500TL kupon verceklermiş, ama emin olamadım ondan sormak istedim belki daha önce kullanan vardır.

Umarım verir :)
Verdi mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı