Temu %60 vergi ödemeden alınır mı?

barella

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Temu'da vergiler erkenden %60 olmuş. Gümrükte %30 alınırsa iade yapılacağı söyleniyor fakat çok emin olamıyorum.
Bunu eski vergiyle almanın yolu yok mu?

Yüzde 30 alınırsa iade ne demek? 30 euro demek istediniz galiba. 30 euro altındaysa yüzde 60 vergi ödeyerek sorunsuz alırsın. Ayrıca ben Temu ile konuştum. Adamlar çakallık yapıyor. 21 Ağustos'ta yürürlüğe gireceğini söyledim ve kendileri bunu bildiklerini ama şimdiden uygulamaya başladıklarını söylediler.

Yüzde 30 alınırsa iade ne demek? 30 euro demek istediniz galiba. 30 euro altındaysa yüzde 60 vergi ödeyerek sorunsuz alırsın. Ayrıca ben Temu ile konuştum. Adamlar çakallık yapıyor. 21 Ağustos'ta yürürlüğe gireceğini söyledim ve kendileri bunu bildiklerini ama şimdiden uygulamaya başladıklarını söylediler.
Bende söyledim sürekli düzeltilecek dediler bugün de mesaj geldi Türkiye kuralları gereği vs. Diyorlar. Ayrıca benim dediğim 30 Euro altındaysa değil normalde gümrükte fiyattan takılmaz 21 Ağustosa kadar ve vergi %30 alınır. Bana eğer gümrükte %30 vergi alınırsa sizden aldığımız fazla vergiyi iade ederiz dediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı