TaloTyR Femtopat Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Temu'dan sipariş verdim ama adres onayı yapın diyor. Nasıl yapacağım? Hiçbir yerde yazmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2024
erenerdugan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 318 Çözümler 2 23 Kasım 2024 #2 TaloTyR dedi: Temu'dan sipariş verdim ama adres onayı yapın diyor. Nasıl yapacağım? Hiçbir yerde yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Otomatik onaylı adresi eğer değiştirirsen onay yapman gerekiyor merak etme bir sorun yok.
TaloTyR dedi: Temu'dan sipariş verdim ama adres onayı yapın diyor. Nasıl yapacağım? Hiçbir yerde yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Otomatik onaylı adresi eğer değiştirirsen onay yapman gerekiyor merak etme bir sorun yok.
TaloTyR Femtopat Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 erenerdugan dedi: Otomatik onaylı adresi eğer değiştirirsen onay yapman gerekiyor merak etme bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ama ben değiştirdim adresi bi kaç kere
erenerdugan dedi: Otomatik onaylı adresi eğer değiştirirsen onay yapman gerekiyor merak etme bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ama ben değiştirdim adresi bi kaç kere
erenerdugan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 318 Çözümler 2 25 Kasım 2024 #4 TaloTyR dedi: Ama ben değiştirdim adresi birkaç kere. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.